COPPENS – 10 - DAAGSE

Feest in Volkels warenhuis met gratis kaartjes voor Billy Bird park Hemelrijk

Binnenkort vindt u de folder van Coppens Warenhuis in de brievenbus. Coppens viert 10 dagen feest voor alle klanten.
Vele mensen weten Coppens Warenhuis te vinden voor carnaval, voor tuinmeubels of vuurwerk. Dat Coppens nog veel meer te bieden heeft is voor veel klanten een aangename verrassing als ze het warenhuis binnen lopen. Wie eenmaal de weg naar Coppens gevonden heeft keert er steeds terug. Degene die deelgenomen hebben aan het spaarsysteem van Coppens kunnen een maand lang extra voordelig aankopen doen en zo profiteren van de gespaarde punten.


In de folder zijn tal van aanbiedingen te vinden. Ook krijgen alle klanten een tweede kaartje voor Billy Bird park Hemelrijk gratis bij aankoop van elke €50.-

Oktober is woonmaand, ook bij Coppens Warenhuis. Coppens heeft een uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires.

Vooral op gebied van wonen is het aanbod de laatste jaren veel veranderd.”  Heidi  van den Broek, al 25 jaar enthousiast werkzaam bij Coppens Warenhuis kan dit bevestigen. “Coppens volgt de laatste trends op woongebied. Er worden regelmatig beurzen en leveranciers bezocht voor inkoop. Dat was vroeger heel anders. Als de herfst zijn intrede doet en het wordt vroeger donker, dan gaan mensen nu als vanzelfsprekend de huiskamer gezellig maken. Nieuwe verlichting, een andere kleur kussens of andere woonaccessoires worden in huis gehaald.”

Iedereen kijkt uit naar kerst. Ook dat is een tijd om het binnen en buitenshuis gezellig te maken. De vernieuwde sfeervolle kerstshow is dit jaar opgebouwd op de eerste etage van het warenhuis. Hier kunt u naar hartenlust rondsnuffelen. Een kop koffie drinken is in de koffiehoek op dezelfde etage mogelijk. Deze is bij Coppens even als parkeren nog altijd gratis.

Het grote assortiment, het lekker rondsnuffelen, het juiste advies en een goede service zijn belangrijke redenen om op de verschillende afdelingen bij Coppens rond te kijken.

Coppens Warenhuis is zondag 22 en 29 oktober extra open van 12.00 tot 17.00 uur.