De subsidieregeling ESF 2014-2020

In de ESF vordering wordt aandacht gevraagd voor het thema duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

De tweede generatie van ons familiebedrijf is klaar voor een nieuwe toekomst. Onze klanten hebben de afgelopen jaren al verschillende veranderingen kunnen zien. We hebben ons pand vergroot, zijn ons meer gaan richten op de toenemende verkoop en onze kantine is bijvoorbeeld een vernieuwde heerlijke plek geworden, waar iedereen kan genieten van een lekker kopje koffie.


Ook zijn we achter de schermen het afgelopen jaar intensief bezig geweest met een professionalisering in onze organistie. Voor onze medewerkers hebben we meer duidelijkheid gecreeerd middels de opzet van taakomschrijvingen en is een verbeteringsslag gemaakt door het voeren van meer gesprekken met medewerkers. Door het voeren van deze gesprekken, is de interne tevredenheid van onze medewerkers toegenomen. Zodat ze voor onze klant, nog beter die regionale warmte kunnen bieden.


Nu willen we een stapje verder gaan en onze medewerkers nog meer betrekken bij onze organisatie. De nieuwe toekomst is ook werken met een jongere generatie. Een generatie die geprikkeld en uitgedaagd wil worden. Deze generatie willen we fris op de werkvloer behouden en zo ook benaderen. Door het stellen van afdelignsdoelstelligen en de inzet van medewerkers persoonlijk verantwoordelijk te maken voor processen, ontstaat er meer uitdaging en afwisseling in functies. Wat voor onze klant, een nog betere dienstverlening zal betekenen. Ook gaan we samen met het personeel kijken naar onze openingstijden.

Dankzij deze subsidie zijn wij in de mogelijkheid deze verbeterslagen te maken, zodat Coppens Warenhuis klaar is voor een nieuwe toekomst en daarmee onze medewerkers met plezier onze klanten kunnen benaderen!