Exclusief Aruba lounge hoek de luxe buin / grijs Spray stone

Exclusief
€ 1.499,00€ 1.999,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1303-192S
Kleur
Bruin
Materiaal
Wicker
Nog 4 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Aruba hoekset de luxe, half hoog tafel met een spraystone blad. ideaal set om te dineren en te lounge. Vlechtwerk luxe 6 mm half rond bruin / grijs frame van onderhoudsvriendelijk aluminium.
Deze set bestaat uit 5 delen bank links en bank rechts hoek en tussen element met tafel 140 x 80

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties