Belform Bank Loop 1,5 zits pg:D

€ 559,00€ 620,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
0207loop2
Kleur
Grijs
Materiaal
Stof
Uitverkocht
Nog 0 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
8 tot 12 weken

Opties

1,5 Zits bank Loop. Inclusief instelbare hoofdsteun. Medium hardheid, koudschuim HR35 in zitting. Uitgebreide mogelijkheden met o.a. ingebouwde relaxfunctie, hoekelement, ottomane, grote of kleine chaise longue voetenbank enz.
Leverbaar in diverse stoffen ( niet mogelijk in kunstleder of leder. )

Om lang van uw meubel te kunnen genieten is het raadzaam om regelmatig uw meubel te stofzuigen. Gebruik hiervoor het mondstuk dat bedoeld is voor meubelen en let erop dat hier geen uitstekende  delen of bramen aan zitten, dit om beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u altijd met de vleug van de stof mee werkt.

Verder is het microvezel raadzaam om af en toe met een klamme vochtige niet pluizende, schone doek uw meubel af te nemen. Het doel van deze reiniging is het verminderen van kleverige vuildeeltjes zoals lichaamszouten en vetten die zich aan de stof kunnen hechten.

Enkele tips voor het onderhoud van uw meubel:
- Om verkleuring te voorkomen plaatst u uw meubel niet in direct zonlicht of bij een warmtebron.
- Zorg ervoor dat, mocht u uw meubel vochtig gereinigd hebben, uw meubel goed droog is voor u weer plaats neemt.
- Vaste substantie gemorst: Direct met een lepel verwijderen. Daarna droogdeppen met een tissue of schone doek. Druk zo min mogelijk in de vezel en werk altijd van buiten naar binnen.
- Vloeibare substantie gemorst: Direct deppen met tissue of schone theedoek. Niet gaan wrijven omdat u dan de vloeistof vaak in de vezel duwt. Eventueel met een licht vochtige, schone doek deppen en deze behandeling herhalen tot de vlek weg is. 
- Coppens warenhuis heeft diverse producten in het assortiment om uw meubelen te onderhouden, beschermen en te reinigen. Vraag ernaar in de winkel.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.

Artikel suggesties