Barbecue Demonstratie

Zaterdag 8 Juni barbecue demonstratie!!Barbecue demonstratie bij Coppens Warenhuis

Heb je de barbecue al gebruikt om te roken? Vlees of vis krijgt er een bijzonder lekkere smaak van. Direct grillen op het rooster wordt het vaakst gedaan, maar er zijn nog zo veel meer mogelijkheden. Slow cooking is hot. In onze toch al zo haastige samenleving wordt dit steeds meer toegepast. Geniet in eigen tuin van een lekkere barbecue maaltijd met je gezin, familie en vrienden.

Tijdens een demonstratie bij Coppens Warenhuis zul je merken dat een barbecue maaltijd niet alleen uit vlees of vis hoeft te bestaan. Op een barbecue kun je alles bereiden. Een brood, cake of taart, lekkere gezonde groente of een pizza. Een pizza is lekker, maar ook leuk om te maken met kinderen. Ze kunnen op de pizza leggen wat ze lekker vinden.

Kom je ook naar onze BBQ demo?

  • Er is nog geen nieuwe Barbecue demonstratie gepland!producten zichtbaar

Barbecues en toebehoren

Coppens Warenhuis in Volkel is bekend om een grote collectie tuinmeubels in alle varianten. De tuinmeubelshow betrekt een groot gedeelte van het 10.000m2 grote Warenhuis in Noord Brabant. In 1 van de 2 seizoenshallen is een groot oppervlak ingericht met barbecues en toebehoren. Groot of klein, in elke tuin past een barbecue. Het is gezellig en leuk om samen met vrienden en/of familie (buiten) te eten.

Kom je ook naar Coppens Warenhuis?

Hier vind je een uitgebreide collectie barbecues van de bekendste merken. Een complete serie Weber, Campingaz, Basterd en Grillguru. Elk barbecue merk heeft een eigen identiteit.

Op welke manier wil jij gaan barbecueën?

Weet je al wat je zoekt en hoe je de barbecue wil gaan gebruiken? Of ben je nog niet helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden op barbecuegebied? De adviseurs van Coppens warenhuis geven graag antwoord op al je vragen.

Regelmatig worden er ook barbecue-demonstraties bij het Brabantse warenhuis gegeven. Bij deze demo’s kun je de verschillende manieren van barbecueën zien, ruiken en proeven. Hier zie je dat er niet alleen verschil is tussen een briketten barbecue en een elektrische- of gas barbecue. Er is ook een groot verschil in de manier waarop er gebarbecued wordt. Als je een mooie barbecue hebt gekocht wil je deze toch optimaal benutten. Het zou jammer zijn om dit niet te doen want barbecueën is lekker, leuk en gezellig!

Gebruik je barbecue om direct of indirect te grillen. Indirect grillen wordt gedaan met grotere stukken vlees. Zo brandt dit niet aan, het vlees blijft lekker mals en wordt helemaal gaar tot in de diepste kern. Zo kun je bijvoorbeeld een hele kip of een beenham op de barbecue zetten en zelf andere dingen doen. Je vlees wordt als vanzelf bereid. Wil je toch weten of je vlees bijna klaar is, gebruik dan een temperatuur meter die je op je smartphone kunt aflezen.