BK Q-Linair Master glas Kookpan met glasdeksel 20 cm

Bk
€ 85,00€ 145,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
B9710.320
Kleur
Overig
Verwarmingstype
Gas
Elektrisch
Keramisch
Halogeen
Inductie
Oven
Nog 1 artikel(en) op voorraad.
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

BK QLinair Master glas Kookpan met glasdeksel 20 cm (B9710320)

Inhoud: 3,5 liter

- Top design - De BK Q-linair Master is in alle opzichten slim in vorm en functie.
- Uniek en veilig afgietsysteem - De deksels kunnen vergrendeld worden in de rand onder de greep, zodat er veilig afgegoten kan worden via de speciale schenktuiten.
- Energiebesparend - De glazen deksels geven perfect zicht op het kookproces zonder energieverlies.
- Snelle opwarming - De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.
- Grote inhoud - De panbody is extra hoog om grotere porties te kunnen koken.
- Compact stapelbaar - Door de hoge plaatsing van de grepen zijn de hoge pannen toch zeer compact stapelbaar.

De BK Q-linair Master Glas is een Nederlands ontwerp dat maar liefst drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master Glas is dan ook in alle opzichten slim in vorm en functie. De pannen hebben een extra hoge geborstelde roestvrij edelstalen body die loodrecht omhoog loopt en uitmondt in een wijdere bovenrand. Door de extra hoogte kunnen er extra grote porties in één keer gekookt worden. Op de rand bevinden zich hoog geplaatste grepen en tuiten om af te kunnen gieten. De BK Q-linair Master Glas is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger. De deksel van gehard glas maakt het mogelijk om het kookproces te volgen zonder warmte te laten ontsnappen.

Praktisch in gebruik
De BK Q-linair Master Glas is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De BK Q-linair Master Glas is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De BK Q-linair Master Glas maakt dankzij het afgietsysteem het vergiet overbodig. Ook de maatbeker kan in de kast blijven, de binnenzijde van de pannen is namelijk uitgevoerd met een nauwkeurige maataanduiding. De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de grepen minder snel heet worden en maakt het mogelijk om de pannen zeer compact te stapelen. Na gebruik mogen de pannen de vaatwasser in.

Artikel suggesties