Exclusief Brooklyn lounge dyning hoekset shadow grey

Exclusief
€ 649,00€ 999,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
860150
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 16 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 45,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Brooklyn lounge dininghoek is een zeer compacte hoek opstelling, zeer geschikt voor een kleiner terras en toch van alle gemakken voorzien. Hoek set Brooklyn heeft een aluminium frame wat onderhoudsvriendelijk is. Het vlechtwerk van de Brooklyn set is dubbel halfrond shadow grey ( licht grijs) met antraciet kussens.

De hoekset is 198 x 198 cm (78 cm diep), de bijpassende tafel is 80 x 80 cm.
De tafel heeft een vlechtwerk met glazen blad. Dit is makkelijk schoon te houden. Glazen, kopjes e.d. kunnen stabiel op tafel gezet worden. Deze set heeft ook nog 2 bijzet krukjes: 40 x 40 cm en 44 cm hoog inclusief kussen. Makkelijk voor extra zit plaatsen.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties