Exclusief Brooklyn lounge stoel met voetenbank Ice

Exclusief
€ 379,00€ 499,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Deze mooie lounge stoel Brooklyn met voetenbank past hij bij veel stijlen. Het frame van deze stoel is gemaakt van onderhouds vriendelijk aluminium. Het vlechtwerk is een halfronde draad in de kleur ice (licht grijs met wit). De kussen zijn antraciet grijs en zijn van olefin stof wat zeer goed kleur echt is en wel tegen een regenbui kan. De afmetingen van de stoel zijn 71 cm breed en 87 cm diep de hoogte is 88 cm. De afmetingen van het voetenbankje zijn; breedte 71 cm, diepte is 50 cm en de hoogte 42cm In de Brooklyn serie zijn ook 2 en 3 zits banken en een koffietafel vario kan traploos versteld van 46 cm tot 74 cm hoogte door middel van gasveer.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties