Exclusief Buffalo ligbed DH antraciet (showroommodel)

Exclusief
€ 369,00€ 449,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1096-L-125
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 6 artikel(en) op voorraad.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Ligbed Buffalo is een elegant ligbed met een mooie strakke vormen. Uit onze eigen excelent import lijn een top kwaliteit. Het frame is van onderhoud vriendelijk aluminium. Het vlechtwerk DH antraciet. Het ligbed is verstelbaar door middel van een beugel in de rug. Het ligbed Buffalo is met wielen om het ligbed makkelijk te verplaatsen. Het kussen is lekker comfortabel en gemaakt van olifin stof wat zeer sterk is en goed kleur echt.

3 jaar garantie.

maatvoering
75cm Breed 188 cm Lang en hoogte van 91 cm als rug omhoog staat.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties