Mix & Match


producten zichtbaar

Carnavalskleding mix and match kopen?

WAAROM MIX AND MATCH VERKLEEDKLEDING BESTELLEN?

De reden om in deze rubriek te bestellen is eenvoudig. Het beste outfit idee heb je misschien wel zelf. In deze rubriek vind je losse carnavalkledingstukken om zelf de leukste carnavalsoutfit samen te stellen. Je vindt in de categorie mix & match verkleedkleding zoals bijvoorbeeld carnavalsbroeken, carnavalsrokken, carnavalsbloezen, losse jassen en verschillende kleuren shirts. Zo kun je eenvoudig zelf een doe het zelf kostuum samenstellen. Fleurig, kleurig, of juist een eenvoudig kostuum. De juiste outfit zoals je die zelf graag wil kopen. Het is zelfs mogelijk om de shirts te laten bedrukken. De bedrukking kan op de achterkant, maar ook op de voorkant. Een leuke spreuk of kreet voor carnaval en zeker ook geschikt als bedrijfskleding. Je kunt zelfs een zelf ontworpen logo op de shirts laten bedrukken. Als je hier een vraag over hebt kun je even een mailtje sturen. 

EEN ROK KOPEN?

Als je een rok gaat kopen bedankt dan hoe je de rok gaat gebruiken. Zoek je een petticoat? Een petticoat kun je op 2 manieren dragen. Deze kan onder een jurk of rok gedragen worden zodat deze mooi bol komt staan. Een nieuwe trend is om een petticoat of andere rok te dragen met een mooie jas. Deze jas is speciaal gemaakt om op een wijde rok te dragen. De onderkant is dan wijder zodat deze op een rimpelrok mooi wijd uit gaat staan.

ZOEK JE EEN BROEK?

Een broek is een basisartikel voor een mooie carnavalsoutfit die je zelf bedenkt. Er zijn broeken met wijde pijpen. Deze worden vaak gebruikt als basisbroek bij sixties of seventies kleding. Een echte hippie ben je met een broek met uiteenlopende pijpen. Een strakke broek of legging kan zowel onder een jurk, rok of blouse gedragen worden. Dit is een basisartikel dat in geen enkel verkleedassortiment mag ontbreken. Een korte legging wordt hotpants genoemd. Hotpants wordt vaak onder de super korte carnavalsjurkjes gedragen. Een mooie hotpants in felle neon kleuren of een hotpants met een print kan ook gedragen worden als kort broekje. Er zijn ook nog steeds kanten broekjes of broekjes met kanten ruches te koop, meestal in zwart of wit. Vroeger hoorde een dergelijk broekje standaard bij een dansmarieke outfit.

TUINBROEKEN

Bij mix & match carnavalskledingcoppens vind je ook tuinbroeken. Tuinbroeken in allerlei kleuren. Dit is een heel geschikt kledingstuk voor carnaval. Wil je met een groep het zelfde verkleed gaan? Dan kun je kiezen uit allerlei vrolijke kleuren. Als tweede foto hebben we een maattabel toegevoegd. Even meten en je vindt makkelijk de juiste maat tuinbroek. Over de lengte van de tuinbroek hoef je je geen zorgen te maken. De lengte kan namelijk door middel van de gespen aan de banden makkelijk versteld worden. Zo past iedereen uit de groep een tuinbroek.

TUINBROEKEN ALS WERKKLEDING?

Dat kan natuurlijk ook. Een tuinbroek is goed geschikt om in de tuin te werken, zoals de naam al zegt. Ook in fabrieken of andere werkterreinen wordt een tuinbroek vaak als goedkope werkkleding gebruikt. Er zitten veel zakken op de tuinbroek, zowel op de voorkant als op de achterkant. Dat is erg handig. Een witte tuinbroek wordt door een schilder gebruikt. Op de werkvloer wordt vaak voor een korenblauwe of rode tuinbroek gekozen. De oranje tuinbroek wordt het meest verkocht. Oranje tuinbroeken worden vaak besteld voor carnaval of als werkbroek. Een oranje tuinbroek is ook geschikt voor verschillende oranje feesten. Voor een voetbalfeest, koningsdag of ander oranje feest is een tuinbroek makkelijk zittende feestkleding. Bij carnavalskledingcoppens.nl vind je buiten de tuinbroeken ook overalls. Deze overalls worden voor dezelfde doelen gebruikt als de tuinbroeken. Overalls zijn geschikt voor carnaval, feestkleding en werkkleding. Een blouse of jas kiezen wordt wel heel erg leuk als je de verschillende modellen bekijkt bij carnavalskledingcoppens.nl De bloezen zijn zo mooi dat er niet altijd een jas overheen moet. Je kunt gerust de jas even uit om die mooie blouse te showen.  Er zijn mooie ruche blouses van satijn, maar ook bloezen die van een stof met een mooie print gemaakt zijn.

Jassen is de nieuwste trend. Een jas van verschillende stoffen, met of zonder glitters en met de mooiste prints. Bont gekleurde jassen in verschillende modellen zijn er in alle maten, ook in extra grote maten. Als je met een groep hetzelfde gekleed wil gaan moet dat immers ook mogelijk zijn. Ben je met een groep van meer dan 10 personen? Dan is het aan te raden om te vragen om groepskorting. Bij de meeste carnavalskleding is een leuke groepskorting mogelijk. Bij tuinbroeken kan vanaf 20 personen om groepskorting gevraagd worden. Wij nodigen je uit om de rubriek mix and match eens goed te bekijken. Hoe ga jij zelf je carnavalsoutfit samenstellen?