Toppers kleding


producten zichtbaar

Toppers in concert 2022 dresscode - The Flower Power Edition

Ga jij naar de Toppers? Dan hebben wij de leukste outfit voor het thema van 2022: HAPPY TOGETHER - THE FLOWER POWER EDITION

Flower Power purple kleding heb je dan echt nodig!

Vrijdag 18 en zaterdag 19 november is het zo ver. Lets party! De dresscode is Flower Power Purple. Ga in onze webshop op zoek naar een kleurrijke bloemen outfit en vergeet niet een hippie bril mee te bestellen. Voeg hier nog wat extra paarse accessoires aan toe, dan ben je helemaal compleet. Bestel je Toppers 2022 outfit op tijd. De voorpret voor dit spektakel begint nu al met bestellen en passen.

Toppers in concert kleding online bestellen

Bloemenprint en fleurige kleuren, er kan heel veel binnen dit thema. Flower Power hippie kleding en accessoires zijn bij Coppens Warenhuis voldoende uit voorraad leverbaar. De Keuze is reuze. Stel zelf je Flower Power outfit samen. Een broek met flair pijpen en een mooie hippie blouse of hippie vest. Vind je het makkelijker om een compleet kostuum te kopen dan kan dat natuurlijk ook. Kies dan voor een lange bloemenjurk of een compleet kostuum zoals een broek met shirt of vest. Er Zijn tal van mogelijkheden. Welke Toppers outfit ga jij kiezen?

Toppers Accessoires hebben we in overvloed. Flower Power, hier hoort standaard een lennon brilletje bij en natuurlijk ook een hoofdband. Er is echter nog veel meer. Een peace ketting, hoofdband festival, panty flower power, hippie armband, hippie set en oorbellen peace. Een hippie tasje is makkelijk om je telefoon of andere spulletjes bij te houden. Bekijk het allemaal op onze site en laat je voorpret beginnen.

Jouw Flower Power outfit koop je bij Coppens

Er is dit jaar voor een goed Topper thema gekozen. Flower Power is kleurig en vrolijk. Deze kleding kun je ook veel vaker gebruiken, het hoeft echt niet in de kast te blijven hangen.Natuurlijk kun je hippiekleren dragen met carnaval, maar ook naar heel veel themafeesten.

Een passende outfit voor de Toppers vind je bij Coppens Warenhuis.

De Toppers 2022 - Wij zijn er klaar voor!

Het blijft een supergroep, De Toppers. Ze treden regelmatig op in diverse radio en tv programma’s. Het repertoire bestaat vooral uit een mix van covers. Sinds 2005 geven ze elk jaar een stadionconcert met een bepaald thema. De Toppers bestaan uitRené Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Zelf geven zij het goede voorbeeld. Per show hebben ze verschillende verkleedkostuums om uitbundig het thema te laten zien.Ze gaan hiermee als het ware over de top!

Na een aantal jaar mag dit jaar het grote festijn weer door gaan. Het kwartet gaat er uiteraard weer een grandioze show van maken met gastartiesten zoals Donnie, Emma Heesters, Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer. Wij verheugen ons er er nu al op om weer naar HET meezingfeest van het jaar te gaan.

Heb je nog vragen over je Toppers outfit? Mail, bel of app ons dan gerust. We helpen je graag met het samenstellen van jouw Topper outfit.

Een passende outfit voor de Toppers vind je bij Coppens Warenhuis.