Exclusief Casablanca stoel met hocker

Exclusief
€ 425,00€ 668,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
Kleur
Bruin
Materiaal
Wicker
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Deze Casablanca loungestoel is te makkelijk en traploos te verstellen door midden van een gasveer. Inclusief mooi dik kussen. De Casablanca is gemaakt van dubbel halfrond vlechtwerk in de kleur bruin / grijs. Inclusief voetenbank van hetzelfde vlechtwerk en kussen. Afmeting stoel 74 cm breed x 84 cm diep en 108 cm hoog Afmeting voetenbank 69 cm breed x 56 cm diep en 41 cm hoog

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties