Exclusief Cleveland lounge set met voetenbank

Exclusief
€ 1.850,00€ 2.665,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
Kleur
Kubu
Materiaal
Wicker
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Zeer royale en luxe uitstraling van lounge set Cleveland. Extra dikke kussen en verslebare rug styteem voor de beste zit. bestaande uit 3 zits bank met 2 lounge stoelen en koffie tafel van aluminium met keramische blad. Deze royale lounge Bank Cleveland die met uniek systeem de zit en rug kan verschuiven om zo de juiste zit positie te krijgen. Door de extra dikke kussens met olefin stof donker grijs krijg je een luxe uitstraling en deze stof is heel goed kleur echt en kan wel tegen een buitje. Het frame is van onderhoud vriendelijk aluminium wat zeer sterk is en roest vrij. Het vlechtwerk is een extra brede draad van 10 mm in een kubu kleur die zeer warm is en bij veel stijlen past. maat van deze lounge Bank Cleveland: 239 cm breed x 87 cm Diep en 67 cm hoog 3 jaar garantie op deze set Deze royale lounge stoel Cleveland die met uniek systeem de zit en rug kan verschuiven om zo de juiste zit positie te krijgen. Door de extra dikke kussens met olefin stof donker grijs krijg je een luxe uitstraling en deze stof is heel goed kleur echt en kan wel tegen een buitje. Het frame is van onderhoud vriendelijk aluminium wat zeer sterk is en roest vrij. Het vlechtwerk is een extra brede draad van 10 mm in een kubu kleur die zeer warm is en bij veel stijlen past. maat van deze lounge stoel Cleveland: 95 cm breed x 87 cm Diep en 67 cm hoog 3 jaar garantie op deze set Deze koffie tafel Cleveland is mooi te combineren met de lounge set Cleveland. Deze tafel is met een alluminum frame wat onderhoud vriendelijke is en met de taupe kleur mooi combineert. Het blad is van ceramische tegels die zeer sterk zijn en krasvast voor jaren lang plezier. maat is 147 cm x 75 cm en hoogte van 43 cm 3 jaar garantie Deze mooie Cleveland voetenbank Door de extra dikke kussens met olefin stof donker grijs krijg je een luxe uitstraling en deze stof is heel goed kleur echt en kan wel tegen een buitje. Het frame is van onderhoud vriendelijk aluminium wat zeer sterk is en roest vrij. Het vlechtwerk is een extra brede draad van 10 mm in een kubu kleur die zeer warm is en bij veel stijlen past. maat van deze Cleveland voetenbank: 61 cm breed x 51 cm Diep en 37 cm hoog 3 jaar garantie op deze set 1688-set2

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties