Fauteuil Cuba, hoog model

€ 399,00€ 495,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1905cub1
Kleur
Cognac
Materiaal
Leder Gazelle vintage
Nog 1 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
8 tot 12 weken

Opties

Fauteuil Cuba is leverbaar in een hoge of lage uitvoering. Dit hoge model biedt net dat stukje extra zitcomfort in de rug. Uitgevoerd met een metalen armleuning in grijs of zwart en uiteraard in diverse soorten en kleuren bekleding. Afmetingen: 97 x 67 x 85 cm. ( H x B x D ). Zithoogte 45 cm. en zitdiepte 50 cm.

Een microvezel leder is altijd een samengestelde bekleding. Het bestaat uit een microvezel toplaag op een lederen onderlaag. Deze onderlaag bestond enkele jaren geleden altijd uit een volledige huid en dan hebben we het meestal over 95% leer en 5 % microvezel. Naderhand kwamen er ook soorten met een samengestelde  leersoort en eenzelfde microvezel toplaag. Vaak in de verhouding: 60% leder en 40% microvezel en overige bestanddelen. Indien het percentage minder als 60% wordt mag het ook niet meer als “leer” verkocht worden.

Ondanks dat de ondergrond van leder is, dient dit materiaal op basis van onderhoud als textiel gezien te worden.

Om lang van uw meubel te kunnen genieten is het raadzaam om regelmatig uw meubel te stofzuigen. Gebruik hiervoor het mondstuk dat bedoeld is voor meubelen en let erop dat hier geen uitstekende  delen of bramen aan zitten, dit om beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u altijd met de vleug van de stof meewerkt.


Verder is het raadzaam om af en toe met een klamme vochtige niet pluizende, schone doek uw meubel af te nemen. Het doel van deze reiniging is het verminderen van kleverige vuildeeltjes zoals lichaamszouten en vetten die zich aan de stof kunnen hechten.

Enkele tips voor het onderhoud van uw meubel:
- Om verkleuring te voorkomen plaatst u uw meubel niet in direct zonlicht of bij een warmtebron.
- Zorg ervoor dat uw meubel goed droog is na vochtig reinigen, voordat u weer plaats neemt.
- Vaste substantie gemorst: Direct met een lepel verwijderen. Droogdeppen met een tissue of schone doek. Druk zo min mogelijk in de vezel en werk altijd van buiten naar binnen.
- Vloeibare substantie gemorst: Direct deppen met tissue of schone theedoek. Niet gaan wrijven daar u dan de vloeistof vaak in de vezel duwt. Eventueel met licht vochtige, schone doek deppen en deze behandeling eventueel herhalen tot de vlek weg is. 
- Coppens warenhuis heeft diverse producten in het assortiment om uw meubelen te onderhouden, te beschermen en te reinigen. Vraag ernaar in de winkel.

Artikel suggesties