€ 359,00€ 390,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1101300
Kleur
Zwart
Materiaal
Metaal|stof
Nog 1 artikel(en) op voorraad.
8 tot 12 weken

Opties

Retro-fauteuil met een stoer zwart frame.
Niet alleen de looks maar ook een perfecte zit!
Uitgevoerd in de microvezelstof Yacht kleur tabacco.
Afmetingen 83 x 59 x 80 cm. ( h x b x d ).
Leverbaar in diverse kleuren.

Om lang van uw meubel te kunnen genieten is het raadzaam om regelmatig uw meubel te stofzuigen. Gebruik hiervoor het mondstuk dat bedoeld is voor meubelen en let erop dat hier geen uitstekende  delen of bramen aan zitten, dit om beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat u altijd met de vleug van de stof mee werkt.

Verder is het microvezel raadzaam om af en toe met een klamme vochtige niet pluizende, schone doek uw meubel af te nemen. Het doel van deze reiniging is het verminderen van kleverige vuildeeltjes zoals lichaamszouten en vetten die zich aan de stof kunnen hechten.

Enkele tips voor het onderhoud van uw meubel:
- Om verkleuring te voorkomen plaatst u uw meubel niet in direct zonlicht of bij een warmtebron.
- Zorg ervoor dat, mocht u uw meubel vochtig gereinigd hebben, uw meubel goed droog is voor u weer plaats neemt.
- Vaste substantie gemorst: Direct met een lepel verwijderen. Daarna droogdeppen met een tissue of schone doek. Druk zo min mogelijk in de vezel en werk altijd van buiten naar binnen.
- Vloeibare substantie gemorst: Direct deppen met tissue of schone theedoek. Niet gaan wrijven omdat u dan de vloeistof vaak in de vezel duwt. Eventueel met een licht vochtige, schone doek deppen en deze behandeling herhalen tot de vlek weg is. 
- Coppens warenhuis heeft diverse producten in het assortiment om uw meubelen te onderhouden, beschermen en te reinigen. Vraag ernaar in de winkel.

Artikel suggesties