Exclusief Jamaica koffie tafel vario antraciet

Exclusief
€ 429,00€ 499,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1344-TT-125
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 35,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Jamaica koffie tafel is rond 90 cm. Deze tafel die met gas lift op 3 verschilde hoogte kan worden gebruikt. 46cm - 55cm en hoogste stand 65 cm. ideaal voor eten en lounge. Het blad is met een easy top die zeer makkelijk is in onderhoud en een granieten uitstraling. vlecht dubbel halfrond antraciet deze tafel is te combineren met andere serie zoals Washington - Aruba en Casablanca.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties