L.O.L. Surprise! OMG Core Doll Series- Lady Diva

€ 26,99€ 29,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending vanaf € 49,95
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 580539EUC

L.O.L. Surprise! OMG Core Doll Series- Lady Diva

Bereid je voor om te grooven B.B.'s, want ik ben Lady Diva en ik wil jullie allemaal zien dansen tot je erbij neervalt. Ik ben niet zomaar als ster geboren. Ik ben geboren voor iets EXTRA's... O.M.G. Ik hou van alles wat extra is: extrahoge hakken, een extra catwalk om op te lopen en extraveel WAUW's als ik het podium opkom. Ik sta het liefst in de schijnwerpers, maar ik deel de beste plek ook altijd met mijn BFF's. Zij steunen mij altijd, zelfs als ik er eeuwen over doe om de perfecte look te kiezen. (Dúh, een diva komt nooit te laat, alle anderen zijn gewoon te vroeg.) Ik voel me helemaal in m'n element als ik optreed. Dus kom van die stoel af en dans op de volgende hit!
De originele, populaire L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen zijn terug: zeg maar hallo tegen Lady Diva! Ze is een popster die al haar zelfvertrouwen en lef inzet om elk moment bijzonder te maken met haar team, omdat ze het ZO belangrijk vindt. Lady Diva helpt graag haar vriendinnen om ook hun innerlijke diva de ruimte te geven, dus geef haar de microfoon, zet de schijnwerpers aan en bereid je voor om te dansen! Bovendien is ze de grote zus van het populaire L.O.L. Surprise-personage Diva. Pak deze limited edition en opnieuw uitgebrachte Lady Diva uit met een supermooi gezichtje, prachtig haar en haar eigen sensationele popdiva-stijl. Elke doos is inclusief een L.O.L. Surprise O.M.G. -modepop van serie 1, kleding, schoenen, accessoires, haarborstel en poppenstandaard. Verzamel alle 4 opnieuw uitgebrachte L.O.L. Surprise O.M.G.-poppen van serie 1! Deze LOL Surprise-modepoppen met stijlvol haar, outfits en veel accessoires met allerlei details zijn het perfecte speelgoed voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar om fantasierijk te spelen! Superleuke poppen als verjaardagscadeau of cadeau voor een speciale gelegenheid met urenlang speelplezier voor broers en zussen, vriendjes of vriendinnetjes! Van MGA Entertainment, de makers van de LOL Surprise-modepoppen en -verzamelpoppen, Rainbow High™-modepoppen, Na Na Na Surprise-poppen, Bratz®-modepoppen, MGA's Dream Ella™, MGA's Glitter Babyz™, Lalaloopsy™, Poopsie Surprise-meisjespoppen, Baby Born® Surprise-babypoppen en verzamelitems, Little Tikes®-kinderspeelgoed en nog veel meer favoriete merken.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.