LEGO® Friends 41727 Honden reddingscentrum

LEGO®
€ 57,99€ 59,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending vanaf € 59,95
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 41727

LEGO® Friends 41727 Honden reddingscentrum

Hondenliefhebbers vanaf 7 jaar kunnen hun eigen puppyverhalen bedenken met dit LEGO Friends Honden reddingscentrum (41727). De speelset bevat alles wat kinderen nodig hebben om voor de dieren te zorgen die wachten op adoptie.

De uitgebreide LEGO Friends set met creatief speelgoed bestaat uit een reddingscentrum voor honden met verschillende gedeelten, zoals een receptie, kennels, een behandelkamer en een verzorgingsgedeelte. Dankzij de modulaire opzet van het gebouw kunnen kinderen hun reddingscentrum naar wens aanpassen. Bij de set zijn 3 minipoppetjes inbegrepen van Autumn, Zac en dierenarts Gabriela, plus 3 dierenfiguren van de puppy's Pickle, Dash en Grace. Kinderen zullen de personages, die nieuw zijn voor 2023, graag helpen met het wassen, verzorgen en voeren. Daarnaast kunnen ze met de huisdieren spelen op het puppy speelveld en bij de glijbaan.

In het LEGO Friends universum kunnen kinderen vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen. Er is altijd wat te beleven in Heartlake City! Verras kinderen van 7+ jaar die dol zijn op huisdieren door ze dit veelzijdige speelgoed cadeau te geven.

Afmetingen: het honden reddingscentrum is ca. 18 cm hoog, 26 cm breed en 20 cm diep.
Bevat 617 onderdelen.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.