LEGO® Friends 41735 Tiny House

LEGO®
€ 62,50€ 64,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 41735

LEGO® Friends 41735 Tiny House

Creatieve avonturen zijn zo gebouwd met deze LEGO Friends Tiny House (41735) speelset. Dit constructie speelgoed voor kinderen van 7 jaar en ouder is zo leuk! Het beste van alles is dat je ermee op reis kunt; ideaal voor eindeloos veel speelplezier.

Deze LEGO Friends kampeerset bestaat uit een speelgoedauto, een huisje, een kampvuur en een bos. Het speelhuis kan open, zodat je de badkamer, keuken en slaapkamers kunt zien. De auto trekt het tiny house en heeft zitplaatsen voor de 3 minipoppetjes van LEGO Friends personages Leo, Liann en Paisley uit de tv-serie voor 2023. Kinderen zullen het geweldig vinden om de personages en hun hobby's te leren kennen. Leo heeft zelfgemaakte snacks meegenomen en Liann kan niet wachten om alle dieren te schetsen in het mooie bos. Paisley schrijft graag liedjes en ze heeft haar huisdier meegenomen: een lief konijntje.

In Heartlake City kunnen kinderen van alles beleven: van dieren verzorgen tot de kamers van hun favoriete LEGO Friends personages verkennen. Dit bouwbare speelhuis is een fantastisch cadeau voor kinderen die helemaal weg zijn van voertuigen, dieren en poppenhuizen.

Afmetingen: het Tiny House is ca. 13 cm hoog, 18 cm breed en 11 cm diep.
Bevat 785 onderdelen.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.