LEGO® Technic 42148 sneeuwruimer

LEGO®
€ 9,50€ 9,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Gratis verzending vanaf € 59,95
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 42148

LEGO® Technic 42148 sneeuwruimer

Kinderen vanaf 7 jaar die van wintersport houden, zullen veel plezier beleven aan deze LEGO Technic sneeuwruimer (42148) speelgoedset. Met dit educatieve speelgoed verkennen ze spelenderwijs de verschillende functies van het bouwvoertuig – zoals de bewegende rupsbanden en de hendels die de schop en schuiver omhoog en omlaag bewegen.

Met deze LEGO Technic 2-in-1 winter set kunnen kinderen 2 verschillende modellen van LEGO voertuigen bouwen: een speelgoed sneeuwschuiver, die ze vervolgens kunnen ombouwen tot een sneeuwscooter. Met dit veelzijdige constructie speelgoed zullen ze eindeloos veel speelplezier op de piste beleven! Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het eenvoudige en intuïtieve bouwavontuur. Zoom in en bekijk modellen in 3D, sla sets op en houd je voortgang bij.

Dankzij de realistische bewegingen en mechanismen van het LEGO Technic bouwspeelgoed kunnen jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en levensechte manier kennismaken met de wereld van techniek. Deze geavanceerde bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in voertuigen en technisch speelgoed.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.