4 Seasons Outdoor Master lounge set Roca

4 Seasons Outdoor
€ 999,00€ 1.798,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
89770S
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 4 artikel(en) op voorraad.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Speciale prijs daarom afhalen. bezorgen op pallet kost 75.00 kan via email bestellen.

De Master lounge set van Taste by 4 Seasons is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het vlechtwerk in de kleur roca en het aluminium frame zijn geheel weerbestendig. Deze kunnen gerust het hele jaar buiten blijven! De kussens kunnen tegen een regenbui, maar we adviseren deze toch droog op te bergen. Het zitcomfort is geweldig, met de dikke kussens zakt u heerlijk weg.

Samenstelling
2 x Master living fauteuil
1 x Master zitbank
1 x Master coffee tafel 110x63x45 met glasplaat

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties