4 Seasons Outdoor Palermo stapelstoel vlechtwerk roca

4 Seasons Outdoor
€ 89,95€ 119,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
90270
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 14 artikel(en) op voorraad.
Levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Palermo stapelstoel. is een ideale vlechtwerk stoel die makkelijk te stapelen is en zo makkelijk is op te bergen. deze stoel heeft een aluminium frame wat licht en onderhoudsvriendelijk. vlechtwerk is een mooie half ronde draad in een grijs gemêleerde kleur. De stoel komt uit de Taste collectie made bij 4 seasons.
3 jaar garantie.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties