Rainbow High Junior High Fashion Doll - Sunny Madison (Yellow)

€ 24,99€ 32,99Prijs incl. 21% BTW
Uitverkocht
Niet op voorraad
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

Artikel id: 579977EUC

Rainbow High Junior High Fashion Doll - Sunny Madison (Yellow)

Rainbow High stimuleert creativiteit! Ga terug in de tijd en ontmoet je favoriete leerlingen voordat ze met elkaar bevriend raakten en hun creatieve dromen volgden naar Rainbow High. Elke speelset met thema is inclusief een complete poppenoutfit, een pop met een nieuw, jonger gezichtje en een rugzak van zacht vinyl om alle schoolspullen in mee te nemen. Met deze speelset kunnen kinderen eindeloos veel plezier beleven en fantasievolle verhalen verzinnen. Ze hebben schitterende kenmerken!
Sunny Madison is van top tot teen gekleed in het GEEL, haar lievelingskleur. Ze heeft een supermooi, jonger gezichtje, mode met prachtige details, prachtig lang, geel, golvend haar, lange wimpers en glazen ogen. Verzamel een regenboog aan adembenemend mooie Jr High-modepoppen. Ze zijn inclusief hun eigen Jr. High-mode. Sunny is supercreatief. Haar ouders hebben vroeger ook op Rainbow High gezeten en haar van jongs af aan gestimuleerd om creatief te zijn, zowel in haar schetsen als haar outfits. Ze draagt een stijlvol jack van vinyl met grafische versieringen en in het jack geïntegreerde bedeltjes, T-shirt met grafische print, gele spijkerrok met gouden knopen, regenbooggympen en ze heeft haar rugzak voor school bij zich als accessoire.
Als Sunny niet boven haar schetsboek hangt, is ze graag aan het chillen met BFF Violet. Ze wonen tegenover elkaar, dus je ziet ze vaak samen naar school lopen met hun rugzakken om. De rugzak van zacht vinyl kan open en dicht en is versierd met regenboogbedeltjes en grafische prints. Het is het perfecte accessoire om haar regenbooghaarclips in op te bergen. Je kunt ook de jongere en de oudere Sunny samen laten poseren als het perfecte duo.
Ze is 23 cm groot en kan haar armen en benen buigen, zodat je haar in allerlei glamoureuze houdingen kunt zetten. Je kunt haar ook samen met haar oudere versie tentoonstellen voor een perfecte verzamelcombinatie. De poppenspeelset is inclusief: een modepop, een complete poppenoutfit, een paar poppenschoenen, een paar sokken en poppenaccessoires: een rugzak van zacht vinyl die open en dicht kan, een paar regenbooghaarclips en een poppenkam. Bekijk de animatieserie op YouTube en Netflix! Zoek op 'Rainbow High Dolls'. Een tip voor pro's: was het haar om de stylinggel te verwijderen. als je de pop voor het eerst uitpakt, was haar haar dan goed om de stylinggel te verwijderen en laat het haar helemaal opdrogen. Nu kun je het haar borstelen.
Verzamel de regenboog! Verzamel alle 6 Jr High-modepoppen: Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Bezoek de Rainbow High Store om de verbazingwekkende collecties te bekijken en te shoppen. #LETYOURTRUECOLORSSHINE. Alle modepoppen zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

Vul je postcode en land in.

Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.
Vul je postcode en land in om bezorgkosten te zien.