Salou hanging chair

€ 169,00€ 249,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
SCG001
Kleur
Darkgrey
Materiaal
Wicker
Nog 13 artikel(en) op voorraad.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Heerlijk om even lekker weg te dromen in uw tuin, deze Salou hangstoel.
Salou hanging chair, hangstoel, schommelstoel met frame, inclusief zit- en hoofdkussen, stevig stalen frame, poedercoating mat dark grey, groot kussen 65x95xH80x16cm, klein kussen 50x23x12
hang stoel

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties