LEGO DUPLO® Cars Tm


producten zichtbaar

Het LEGO DUPLO Cars speelgoed is geschikt voor stoere jongens.

Het is een grote dag. Een belangrijke race nadert. Hier heeft Bliksem McQueen lange tijd voor getraind. Vandaag moet het gebeuren. Zijn vrienden Dusty en Chug doen ook mee aan de race. In de startblokken! Het start signaal wordt gegeven. De race is begonnen! Bliksem McQueen heeft een slechte start, maar weet al snel in te lopen op de 1e in de race. Het zit hem daarna niet mee, hij rijdt door de berm heen en zijn voorband is lek. Vlug door de pitstop, hier wordt zijn voorband snel gerepareerd, en hij doet weer mee! Hij heeft wel wat tijd verloren, maar de schade is beperkt. De eerste en twee ronden zitten erop, en Bliksem McQueen staat 3e, Dusty 2e en Chug 1e. De laatste ronde is nu een feit, en Bliksem McQueen gebruikt zijn supercharger! Het duurt niet lang voordat hij 1e staat. Nu is het de bedoeling dat hij deze voorsprong verdedigt. Net voor de eindstreep komt Chug hem bijna voorbij, maar het lukt Chug net niet. Op het nippertje wint Bliksem McQueen. Hier had hij al die tijd hard voor getraind, en dat werpt zijn vruchten af.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken?

Wanneer u nog niet zeker weet welk artikel u wilt, kom dan eens langs bij ons Warenhuis Coppens in Volkel. We hebben maar liefst 70 LEGO DUPLO artikelen, onderverdeeld in 7 categorieën. Een hoop speelplezier dus!

LEGO DUPLO Cars is het meest geschikt voor kinderen vanaf 2 t/m 5 jaar. Voor meisjes is DUPLO Prinsessen meer geschikt dan het thema Cars.