Exclusief Stoel Manhattan en tafel seattle keramisch

Exclusief
€ 1.699,00€ 2.573,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 5 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Deze tuinset bestaat uit 6 stoelen Manhattan en 1 tafel Seattle met keramisch blad. Manhattan stoel traploos verstelbaar met gasveer, hoge rug en goed zitcomfort. Kussen met zit en rug. donker grijs.Luxe vlechtwerk licht grijs breed 59 cm diep 70 cm rug leuning 110 cm hoog Seattle tafel 220 x 100 moderne vormgeving aluminium frame poeder coating Royal grey. Zeer sterk tafel blad met een combi van 5 mm gehard glas met daarop keramische top. Zeer sterk en makkelijk in onderhoud. Krasvast en weerbestendig. Het keramische blad is vergelijkbaar met graniet qua onderhoud en look. Door het speciale onderstel heeft men weinig last van de poten en kan makkelijk van de zijkant aanschuiven. Dit is ideaal bij combinatie van een bank of lounge dining hoek. De hoogte van tafel is 74 cm.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties