Toppers 2019


producten zichtbaar

​ Toppers in Concert 2019: Happy Birthday party ‘the best of’ jubileum editie.

Ga jij naar het verjaardagsfeest van het jaar? Houd dan rekening met het thema en de dresscode voor 2019. Voor de 15e keer Toppers in concert, het wordt een verjaardagspartijtje om nooit te vergeten. Ga in stijl. Toppers in concert vraagt om kleding en accessoires in de juiste kleuren.

Hang slingers of een boa om, speld lichtjes en lampjes op je outfit en zet je feestmuts op. Er wordt al gesproken over een jubileum knalfuif die zijn weerga niet kent. Geweldig als iedereen verkleed op dit meezingfeest komt. Swingen, dansen, uit volle borst meezingen, gekleed in de Nederlandse kleuren. Rood, wit en blauw, volledig Hollands met een gouden tintje over de top!

Heb je al een kaartje gekocht? Heb je een kaartje voor het veld? Kom dan gekleed in blauw. Een blauwe rok of broek met een blauwe top. En vergeet je blauwe hoedje niet.

Heb je een kaartje voor de tweede ring, dan draag je feestelijk rood. Een rode jurk, een rode broek, jas of top. Je mag zelf kiezen, deze feestelijke dag is rood de kleur voor jouw vak.

In de eerste ring wordt wit gedragen. Dit alles met een kleine touch of gold, Toppers in concert bestaat niet voor niets 15 jaar. Dit is een feit dat grandioos feestelijk wordt gevierd.

Welke dag ga jij naar het grote Topper feest van 2019? 31 mei of 1 juni? Bestel in elk geval je happy birthday outfit op tijd. Koop rode, witte of blauwe kleding met een gouden tintje en vier het feest der feesten in jouw geweldige outfit. De mooiste Toppers kleding en accessoires vind je bij Coppens Warenhuis voor de laagste prijzen. Zowel dameskleding als herenkleding vind je bij Coppens. Stel zelf je topper outfit samen of kies voor een compleet topper kostuum. Dit wordt een verjaardagspartijtje om nooit te vergeten.