Exclusief Viborg lounge set basalt brijs

Exclusief
€ 399,00€ 699,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
A1585-4
Kleur
Grijs
Materiaal
Acacia
Nog 2 artikel(en) op voorraad.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

Retro look loungeset Viborg. bestaande uit 4 stoelen in een mooie ronde vorm en harthouten acacia poten. Vlechtwerk dubbel halfrond antraciet. tafel 80 x 80 cm met houten poten en veiligheid glas plaat.
maat stoelen 74 cm breed x 69 cm diep en 71 cm hoog.

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties