Exclusief Washington XL hoek Licht grijs (showroommodel)

Exclusief
€ 1.399,00€ 1.999,00Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
1079-145-XL
Kleur
Grijs
Materiaal
Wicker
Nog 1 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 50,00 verzendkosten.
Gratis bezorgen binnen regio Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven vanaf € 500,-. Buiten deze regio vanaf € 1250,-.
levertijd 2-3 werkdagen. Er wordt voor levering contact opgenomen.

Opties

De Washington loungehoek is een luxe set, met een geheel aluminium frame en dubbel half ronde wicker draad in de kleur lichtgrijs. Door de dikke kussens van 15 cm heeft hij een lekkere zit. Tevens biedt de XL hoek u een extra zitplaats. Kortom een mooie set waar u veel plezier aan kunt beleven.
De afmetingen zijn:
Afmeting set 285cm x 285cm
Hoogte set 70cm
Diepte set 85cm
Zithoogte met kussen 45cm
Zitdiepte met kussen 50cm
Footstool 75cm x 75cm

De set bestaat uit:
2x hoek element
1x XL hoek element
2x Tussen element
1x Footstool

Wicker is een kunststof platte, ronde of halfronde draad. Veel gebruikt voor gevlochten tuinmeubelen. Wicker is eenvoudig in onderhoud. Gebruik veel water om het vlechtwerk schoon te spoelen. Meestal is dat al voldoende. Het is beter om geen schuimend  reinigingsmiddel te gebruiken. Hierdoor kunnen chemische middelen achterblijven die de wicker uitdrogen. Als alleen water niet voldoende is adviseren wij u de reiniger voor kunststof vlechtwerk van Golden Care of 4SO te gebruiken. Deze niet schuimende cleaner is gebruiksklaar en mag direct op zittingen of rugleuningen van kunststof vlechtwerk gesprayed worden.

Laat de cleaner 30 seconden intrekken en verwijder het vuil dan met spons of zachte doek. Spoel het oppervlak dan af met schoon water. Op deze manier zult u lang plezier van uw wicker tuinmeubelen hebben.

Artikel suggesties