Kerst


producten zichtbaar

Als het vroeger donker wordt krijgen we zin om het gezellig te maken in huis. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de kerstspullen van zolder halen. Elk jaar is het leuk om nieuwe kerstartikelen er bij te kopen. Nieuwe kerstballen in een mooie kleur, kerstdecoratie of andere mooie woonaccessoires met een kersttintje. Met lampjes, glitters en allerlei leuke accessoires proberen we een gezellige sfeer te creëren in huis.

Een kerstboom versieren met kerstslingers, kerstdecoratie en kerstballen is leuk, begint of eindigt u met de kerstboompiek? Komt er nog een kerststal bij uw kerstboom staan? Ieder geeft sfeer op eigen manier. Echte kaarsen of kaarsen die licht geven met behulp van een batterij. Deze kunnen ook goed geplaatst worden in een mooie lantaarn.

LED-verlichting met mooie warme gloed zie je niet alleen binnenshuis, maar ook in steeds meer tuinen. Sfeervolle kerstverlichting in donkere dagen. Bij Coppens warenhuis vindt u elk jaar een sfeervolle kerstshow in een speciaal hiervoor ingerichte showhal. Hier kunt u inspiratie op doen en vindt u de nieuwste trends.