BK Mr. Gripper colours

Bk
€ 8,99€ 9,95Prijs incl. 21% BTW

Specificaties

Artikelid
h6104.611
Kleur
Overig
Nog 13 artikel(en) op voorraad.
Excl. € 7,95 verzendkosten.
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Opties

BK Mr. Gripper colours (H6104611)

- Multifunctioneel
Te gebruiken bij het afgieten, verplaatsen, uitschenken en als onderzetter voor twee kleine pannen of een grote soeppan.
- Veilig
Mr. Gripper is van hittebestendige materialen gemaakt.
- Anti-slip onderkant
Voor een goede grip tijdens het gebruik en biedt een stabiele ondergrond voor elke pan.
- Geschikt voor elke panmaat
- Geschikt voor de wasmachine
- Opgeruimd
Voorzien van een handige lus

Pannen afgieten, verplaatsen, uitschenken met de Mr. Gripper wordt pas echt een koud kunstje. Met de Mr. Gripper heb je meer bewegingsvrijheid in de keuken. Bovendien kun je hem gebruiken als onderzetter voor twee kleine pannen of een grote soeppan. Leg de pannenlap over het deksel met de gleuf over de dekselgreep. Bij het afgieten houdt Mr. Gripper het deksel goed tegen. De lappen kunnen aan weerskanten over de grepen gelegd worden, zodat de pan eenvoudig te hanteren is.

De pannenlappen zijn verkrijgbaar in een vrolijk gekleurd streepjesdessin en een opvallend BK- blauw dessin en hebben een lus waarmee je Mr. Gripper in de keuken op kunt hangen.

Veilig
Mr. Gripper is extra veilig vanwege het hittebestendige, neopreen materiaal. Het product is ontworpen voor gebruik bij gematigde temperaturen en uitsluitend als hulpmiddel bij het reduceren van warmte. De onderkant van Mr. Gripper is van zwart rubber, eveneens hittebestendig en voorzien van een antislip- textuur. Zo heb je niet alleen tijdens het verplaatsen een goede en veilige grip op de pan, ook wanneer de pannenlap als onderzetter gebruikt wordt, staan de pannen hierdoor veilig op tafel of op het aanrecht. Mr. Gripper is te gebruiken voor elke panmaat. Mr. Gripper reinig je eenvoudig snel in de wasmachine 30 °C.

Artikel suggesties