Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Beroepen

Beroepen kostuums kopen?

Hoe leuk is het om met carnaval of op een themafeest een keer in de huid van een ander beroep te kruipen met een beroepskostuum?

Een dagje verkleed als politieagent in een politiepak, FBI-special agent op zoek naar de misdadigers en criminelen of zelfs een swat kostuum. Of wil jij juist de boef zijn in een stoer boevenpak. Ga jij liever verkleed als heldhaftige brandweerman of vrouw, wij hebben een brandweerpak voor iedereen. In de verzorgende beroepen hebben we outfits van een chirurg, zuster, verpleegster of ambulance medewerker.

Uniform kleding voor dames, heren en kinderen

Lijkt het jou leuk om ook eens een keer een uniform aan te hebben of een camouflage/leger outfit te dragen? Dan ben je bij Coppens Warenhuis op het juiste adres. Diverse uniformen en camouflage kleding om op pad te gaan als stoere militair, matroos, kapitein, stewardess of matroos. Bootcamp jurkjes, camouflage rokjes, legerbroeken en diverse print camouflage jasjes.

Waar je misschien niet meteen aan denkt bij beroepskleding is aan circuskleding of religieuze kleding. Wil je je gedragen als heilig boontje en je verkleden als pastoor, pater, sexy non of misschien zelfs als de paus? Of houd je het wat luchtiger en ga je als heuse circusdirecteur met hoge hoed of als circus clown compleet met pruik en clowns accessoires.

Beroepen accessoires

Voor de meeste beroepen hebben we ook bijpassende hoeden, petjes en accessoires. Denk o.a. aan handboeien, politieknuppel, bonnenboekje, politiepet, brandweer helm, zusterspuit, kettingen met een kruis. We beschikken ook over een divers assortiment aan pruiken en beenaccessoires. Kom naar Coppens Warenhuis in Volkel voor je mooie feest of themakleding of bezoek onze website.