Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lendekussens

Ben je op zoek naar een rugkussen voor extra comfort in je tuinstoel?

Voor deze extra ondersteuning in je rug worden de zogenaamde lendekussens gebruikt. Het is een steunkussen voor de onderrug, de lende.
Vooral voor mensen met lage rugklachten is dit een fijn tuinkussen. Dit rugkussen zorgt voor optimale ondersteuning aan je rug en wervelkolom en zorgt dat je rechtop gaat zitten in plaats van een bolle onderuit gezakte rug waardoor je rugklachten kunt krijgen. Het lende tuinkussen geeft een prettige ondersteuning maar is ook nog eens mooi om als sierkussen te gebruiken. Het lendekussen kun je gebruiken voor verschillende tuinstoelen en op de loungebank of tuinbank.

Ruim assortiment lendekussens voor in de tuin

We hebben in ons assortiment lendekussens van merken als Hartman in verschillende kleuren en dessins zodat je kunt kijken welk stoelkussen voldoet aan je wensen. Het materiaal van de lendekussens bestaat meestal uit een mix van katoen en polyester. De afmeting van de kussens bedraagt 50x30cm en de dikte van de kussens zit ongeveer tussen 12 en 15 cm. De lendekussens zijn ook te combineren met andere tuinstoelkussens, zodat je de gehele tuin in dezelfde stijl kunt inrichten.
Heb je een mooi tuinkussen gezien wat voldoet aan je wensen dan kan deze besteld worden in onze webshop van Warenhuis Coppens of kom langs in onze winkel aan de Lagenheuvelstraat 11 te Volkel. Voor eventuele vragen zijn we telefonisch bereikbaar van di t/m vr van 9.00-17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.