Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Stapelbare stoel

Denk je erover om stapelbare tuinstoelen aan te schaffen?
Stapelstoelen voor buiten zijn erg populair, daar kijken we niet van op. Tuin stapelstoelen kies je voor gemak, design en comfort.Stapelstoelen hebben als voordeel dat ze makkelijk op te bergen zijn als je de ruimte in je tuin of op balkon voor iets anders nodig hebt. Een stapel tuinstoelen is makkelijk om bij te pakken als je veel bezoek krijgt. Stapelstoelen zijn meestal dining tuinstoelen en kunnen gebruikt worden aan tuintafels.

Stapelbare tuinstoelen zijn praktisch en uit voorraad leverbaar

Stapelbare tuinstoelen zijn er in verschillende stijlen en van verschillende materialen. Er zijn stapelbare tuinstoelen die helemaal bij uw tuin en stijl passen.
Voor stapelstoelen in de tuin is materiaal belangrijk. Om ze te kunnen stapelen dienen ze licht van gewicht te zijn, dat is zeker handig. Er zijn tal van compleet kunststof stapelstoelen. Er zijn zelfs kleine kunststof stapelstoeltjes voor kinderen. Kunststof stapelstoelen zijn heel makkelijk in onderhoud, je hoeft ze alleen maar met een doekje af te doen. Voor kleur en zitcomfort wordt er vaak een zitkussen gebruikt.


Er zijn ook veel modellen aluminium stapelstoelen met een textileen zitting en rug. Deze zijn er van verschillende merken in verschillende stijlen. Hartman heeft bijvoorbeeld veel combinaties van stapelstoel en in dezelfde stijl een standenstoel.
Het merk QOPPS heeft een verstelbare stapelbare tuinstoel. Kijk je daar van op?

Deze tuinstoelen hebben ook een aluminium frame en textileen zitting en rug.

De tuinstoelen hebben een hendel vlak onder de zitting. Als je deze pakt en je rug naar achter duwt kun je de rugleuning in elke gewenste stand zetten. Dat is lekker relaxen in je stapelbare tuinstoel. Tip: koop er een voetenbankje bij voor nog meer ontspanning.

Ook 4 Seasons Outdoor heeft verschillende uitvoeringen stapelbare tuinstoelen

Bijvoorbeeld een combinatie van een roestvrij stalen frame, textileen zitting en rug en teakhouten armleuningen laat 3 materialen bij elkaar zien. Allen duurzaam en heel geschikt als materiaal voor tuinstoelen.

Niet alle vlechtwerk of kunststof wicker tuinstoelen zijn stapelbaar, maar ze zijn er wel. Evenals stapelbare rope stoelen voor de tuin. Al deze materialen hebben als overeenkomst dat ze weinig onderhoud nodig hebben. Kettler heeft stapelbare tuinstoelen van compleet staal met een poedercoating. Dit kun je ook met een gerust hart buiten laten staan. Voor elke stoel is een passend kussen. Dat is in een compleet stalen stoel wel fijn.
Er zijn dus meerdere bekende merken met stapelbare tuinstoelen en er worden ook verschillende materialen gebruikt. De een is nog mooier dan de ander.

Wil je stapelbare tuinstoelen kopen?

Je bent van harte welkom om te komen kijken in de showroom van Coppens Warenhuis in Volkel en je te verbazen over het zitcomfort van al die verschillende materialen stapelbare tuinstoelen. Of bekijk ze online en vergelijk ze met elkaar.


Stapelstoelen kun je ook gemakkelijk online kopen. Omdat de tuinstoelen stapelbaar zijn nemen meerdere stoelen de ruimte in van 1 stoel. Het is meestal voordeliger om een stapel tuinstoelen te laten bezorgen dan losse stoelen die je niet kunt stapelen.