Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!
4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor

4 seasons outdoor tuinmeubelen bij Coppens Warenhuis

Het logo van 4 seasons outdoor tuinmeubelen laat het cijfer 4 met 2 letters zien. 4SO is een groot merk tuinmeubelen dat heel veel producten kent. Een grote collectie tuinmeubelen, tafels, tuinstoelen, ligbedden en complete loungesets, allen met een luxe uitstraling. Coppens Warenhuis is een 4 seasons outdoor verkooppunt met een groot aanbod uit deze topcollectie. De nieuwste collectie tuinmeubelen staat opgesteld in de showroom. Hier kun je ervaren hoe comfortabel je kunt zitten, hangen en liggen in een set van 4 Seasons Outdoor. 4SO tuinmeubelen online kopen kan ook in de webshop van Coppens Warenhuis. De tuinsets worden dan netjes bij je thuisbezorgd.

4 seizoenen buiten genieten

De naam zegt het al. Met de tuinmeubelen van 4SO kun je werkelijk 4 seizoenen buiten genieten. Hoogwaardige tuinmeubelen waarmee je eindeloos van de zon kunt genieten die ook goed tegen een Nederlandse regenbui kunnen. Met een uitgebreid assortiment biedt 4SO een passende set in elke stijl voor elke tuin met een lange levensduur. Er zijn modellen tuinmeubelen die zo goed zijn dat ze jarenlang in de collectie van 4SO blijven. Tijdloos, eindeloos van het buitenleven genieten. De tuinsets van 4SO zijn duurzaam en gaan jaren mee. Toch hebben ze bij 4SO genoeg inspiratie om elk jaar met fantastische nieuwe modellen te komen.

Bij Coppens Warenhuis zie je elk voorjaar nieuwe modellen. Een nieuwe collectie tuinstoelen, tafels en loungesets.

Waarom voor 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen kiezen?

De collectie tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor is erg breed. Tuinmeubelen om samen aan te eten of om in te loungen tot in de late uurtjes. Het merk 4SO biedt tuinmeubelen in alle stijlen, landelijk, modern en alles wat daartussen zit. Door de ruime keuze in loungesets en tuinstoelen is er gegarandeerd een tuinmeubel die jou het beste comfort biedt. Elk postuur is anders, 4SO heeft echter voor ieder postuur het juiste zitcomfort.

4SO gebruikt veel verschillende materialen. Als je voor 4SO kiest weet je dat je voor kwaliteit kiest. Zij kiezen voor weerbestendige, duurzame materialen en voor stoffen die na jaren gebruik nog steeds mooi en degelijk zijn. 5 of zelfs 10 jaar garantie is bij 4SO normaal, afhankelijk van het gekozen materiaal. Dat is natuurlijk niet zomaar. De stoffen die gebruikt worden voor kussens van loungesets zijn voornamelijk Olefin en Sunbrella. Die blijven ook jaren mooi.

4so parasol kopen?

Ook dan kun je terecht bij Coppens in Volkel. De 4SO Siesta parasol evenals de 4SO Hacienda parasol kunnen online of in het warenhuis gekocht worden. Deze zweefparasols van 4 Seasons Outdoor zijn voorzien van een Solefin doek. Dit UPF50+ doek geeft een goede bescherming en de stof zal niet zichtbaar verkleuren. 4SO heeft ook stokparasols in de collectie. Deze hebben een aluminium paal en kunnen kantelen. Alle 4 seasons outdoor parasols zijn er in verschillende kleuren. Kijk hiervoor het complete aanbod 4SO parasols bij Coppens Warenhuis.

Bij Coppens Warenhuis is service heel belangrijk

Ook bij 4 Seasons Outdoor vinden ze service heel belangrijk. Als je vaak met een tuinstoel schuift op een ruwe ondergrond kunnen de pootdoppen slijten. Als er hout gestookt wordt kan er wel eens een gaatje in een kussenhoes komen. Zo zijn er wel meer dingen die kunnen gebeuren als je je tuinmeubels intensief gebruikt. Bij Coppens Warenhuis kun je terecht voor service, een onderdeel zoals een slijtdop of losse kussenhoes is meestal op bestelling te leveren. Ook de juiste onderhoudsmiddelen van 4SO staan bij Coppens Warenhuis in de schappen. Voor elk materiaal heeft 4SO het juiste onderhoudsproduct. Als je de juiste onderhoudsproducten gebruikt heb je nog langer plezier van je tuinset.