Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Playmobil City Life

Speel je eigen verhaal met het Playmobil City Life (stadsleven) speelgoed. Leuk voor de kleine avonturiers die de stad veilig willen houden. Bestel dit Playmobil goedkoop online bij Speelgoedwinkelcoppens.nl. Of kom eens rondneuzen in onze MEGASTORE in Volkel. De koffie staat klaar en onze medewerkers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij ons warenhuis Coppens in Volkel. We hebben meer dan 200 verschillende Playmobil artikelen, onderverdeeld in maar liefst 16 categorieën.

Oei! Foute boel in de stad! Er is een grote brand uitgebroken midden in de stad, en het vuur dreigt over te slaan. Een moeder met kinderwagen loopt toevallig langs en belt snel het alarmnummer. Het blijkt de fitnessruimte te zijn die in brand is gevlogen. Iedereen is geëvacueerd en er is gelukkig niemand gewond geraakt. Maar dat is niet het enige, want de fitnessruimte staat nog steeds in brand! Al snel komt de brandweercommandant met zijn personeel aanrijden. Ze weten de brand snel onder controle te krijgen, en alles loopt gelukkig goed af.

Playmobil City Life is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar.

We hebben naast CityLife ook Playmobil Ridders, Playmobil Piraten, Playmobil Summer Fun, Playmobil Country en nog vele soorten Playmobil meer in ons assortiment.