Klantbeoordelingen

Paul

Maria hoop

Geplaatst op: 26/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Snel en correct geleverd
Correcte en snelle levering, prijs kwaliteit ook zeer goed.
Annie

Beek

Geplaatst op: 25/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Goede firma!!
Voor het eerst hier iets besteld. Omdat ik een vraag had heb ik naar de klantenservice gebeld. Ik werd snel en vriendelijk te woord gestaan. Mijn pakketje zou na vijf a tien werkdagen geleverd worden. Twee dagen na de besteldag kwam het al binnen. Daarbij was de kwaliteit beter dan ik gedacht had. Kortom, prima firma. Ik woon helaas wat ver uit de buurt. Mocht ik daar een keer in de buurt zijn dan ga ik het warenhuis zeker eens bezoeken.
J.H.C.

Rotterdam

Geplaatst op: 24/01/2023
Aanbevelen: Yes

8

Goed
Bestelling geplaatst en ook erg blij omdat ik laatst artikel had in het magazijn…
Monique

Maartensdijk

Geplaatst op: 24/01/2023
Aanbevelen: Yes

9

Goede en snelle service
Ivm fabricagefout product werd er snel en zorgvuldig verzorgd een nieuw exemplaar zonder bijkomende kosten opnieuw toegestuurd.
Carrie Boots

Den Haag

Geplaatst op: 24/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

prima geregeld
alles geleverd zoals beloofd
Marc

Nijverdal

Geplaatst op: 23/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Goede services, snelle levering
Heb het product gevonden via google. De bestelling ging gemakkelijk en snel, net zoals dr levering. Dikke 10 voor het complete plaatje!
Anita

Barneveld

Geplaatst op: 22/01/2023
Aanbevelen: Yes

8

Super
Artikelen zijn goed verpakt en je wordt op de hoogte gebracht wanneer het bezorgd wordt. Helemaal top.
Natascha

Breda

Geplaatst op: 21/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Snelle en duidelijke reactie op vragen
Ik moet mijn bestelling nog krijgen maar ga ervan uit dat ook dit goed gaat verlopen.
Ellen

Uden

Geplaatst op: 21/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Prettig winkelen en alles bij elkaar
In een winkel zoveel te verkrijgen. Vriendelijke mensen, behulpzaam en gewoon. Je voelt je er thuis!!
Giny

Froombosch

Geplaatst op: 21/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Prima
Snelle levering. Alles netjes verpakt
Amber

Wijk bij Duurstede

Geplaatst op: 21/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Alles naar verwachting
Pakketje is optijd verstuurd, producten goed verpakt en de kwaliteit was zoals verwacht
Karin

Breda

Geplaatst op: 19/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Super snelle levering
Goede service ook aan de telefoon! Top bedrijf.
Brigitte

Borne

Geplaatst op: 19/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Snelle levering
Mijn servies was erg zorgvuldig en goed verpakt. Ook vond ik de levering snel, ik ben erg tevreden!
Quincy

Santpoort

Geplaatst op: 19/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Snelle levering, goede kwaliteit
Super leuke carnavalsoutfit. Snel geleverd en is van goede kwaliteit
Catrien de Visser

Meliskerke

Geplaatst op: 18/01/2023
Aanbevelen: Yes

9

precies wat ik verwachte
prima website alles makkelijk te vinden.
H.

Venlo

Geplaatst op: 18/01/2023
Aanbevelen: Yes

10

Top !!
Top!!
Els

Vleuten

Geplaatst op: 18/01/2023
Aanbevelen: Yes

8

Goed
De bestelling ging goed. De levering vindt normaal gesproken eind januari plaats. Dus de verdere afwikkeling moet ik nog afwachten. Ik kan nu nog geen recensie geven.
Mieke

Deur

Geplaatst op: 18/01/2023
Aanbevelen: Yes

8

Netjes en verzorgd in de verpakking gedaan.
Gewoon goed
Eline

Rotterdam

Geplaatst op: 17/01/2023
Aanbevelen: Yes

1

Slechte klachtenafhandeling
Stofzuiger die het na een maand al niet meer deed. Heel vaak moeten mailen omdat ik geen reactie kreeg. Krijg me geld niet terug en moet nu een reactie afwachten van een leverancier of ik misschien een tegoedbon kan krijgen. Terwijl ik volgens mij een ontevreden klant ben van coppens.
wilma

Uden

Geplaatst op: 17/01/2023
Aanbevelen: Yes

1

Slecht
Slechte ervaring 10 januari carnavals jas besteld en betaald maar nog steeds niet binnen