Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Contactgegevens

Contact

Via onderstaand formulier kunt u ons op elk moment een mail sturen. Mailen kan ook rechtstreeks aan [email protected]. U krijgt zo snel mogelijk antwoord. Tijdens openingsuren zijn we telefonisch bereikbaar

Privacy

Bij contact kunnen wij uw gegevens vragen. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij handelen volgens de wet bescherming persoonsgegevens. Onze werknemers zullen de vertrouwelijkheid van uw gegevens respecteren.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht bij voorkeur via e-mail aan afdeling klantcontact door te geven. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Coppens Warenhuis bij aangesloten is. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).