Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Parasols & Schaduwdoeken

Parasols & Schaduwdoeken

Eindelijk is het zo ver. Hier hebben we lang op gewacht. Het is zomer en de zon schijnt. Echter als het heel warm wordt willen we ook bescherming tegen de zon en uv-stralen. Een mooie parasol, paviljoen of schaduwdoek biedt dan uitkomst. Hieronder kun je verkoeling in de schaduw vinden.

Voor welke zonwering kies jij? Ze hebben allemaal voordelen die je tegen elkaar kunt afwegen, zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze. Met ons ruime aanbod van verschillende parasols en schaduwdoeken, vind je altijd iets dat bij jouw wensen en stijl past. Bekijk ons aanbod en bestel vandaag nog!

Welke zweefparasol voor je tuin kopen?

Er zijn verschillende soorten tuinparasols beschikbaar. We spreken overstaande parasols enzweefparasols. Staande parasols hebben de steel in de midden. Bij een zweefparasol zit die aan de zijkant. (Zweef)parasols zijn er in verschillende afmetingen. Welke afmeting je nodig hebt kun je bepalen als je weet waar je de parasol gaat plaatsen. Zo kun je kiezen voor eengrote parasol of eenkleine parasol. Ook zijn er ronde parasols en rechthoekige parasols te koop. Er zit natuurlijk ook prijsverschil tussen de parasols. De prijs is afhankelijk van kwaliteit en afmeting. De kwaliteit van de parasol wordt bepaald door bijvoorbeeld het frame, de dikte van het aluminium van de paal, de bediening en doekspanners. Voor de parasol doeken worden verschillende stoffen gebruikt. Er is keuze tussen olefin, dralon of polyester.

Parasols kun je de hele zomer buiten laten staan. Natuurlijk moet je een parasol wel op tijd inklappen als het waait. Beschermhoezen beschermen je parasol tegen weersinvloeden. Een goede parasolvoet is ook belangrijk voor de stevigheid. Bij Coppens Warenhuis hebben wij een ruim assortiment aan parasols beschikbaar!

Voor een tuinpaviljoen kiezen?

Een paviljoen ziet er gezellig uit en brengt extra sfeer in de tuin. Een tuin paviljoen wordt ook wel partytent genoemd en is een perfecte aanvulling voor iedere tuin. Het biedt schaduw en houdt de eerste regen tegen. Tuinpaviljoenen zijn er in verschillende maten. Een open tuin paviljoen laat meer wind toe. Er zijn eventueel zijwanden om een paviljoen dicht te maken. Paviljoens zijn er in verschillende prijsklassen.

Een goedkope partytent is handig als je deze niet definitief wil laten staan. Fijn om te gebruiken als je bijvoorbeeld een feestje hebt en er slechte weersomstandigheden zijn. Er zijn ook paviljoens die je buiten kunt laten staan. Paviljoens met lamellen in het dak, dat is handig. Je kunt de lamellen open en dicht zetten, tegen zon of regen. Een voorbeeld hiervan is het Maranza paviljoen van Suns.

De Nesling pergola stand alone heeft een cool fit schaduwdoek als dak. Bij dit paviljoen kun je het dak open en dicht schuiven.

Een schaduwdoek kopen?

Als je uit de zon wil zitten kun je ook voor een schaduwdoek kiezen. Dit is een mooi alternatief voor de parasol. Schaduwdoeken, ook wel zonnedoeken genoemd, zijn er in verschillende maten en kleuren. Zo zijn er rechthoekige schaduwdoeken, driehoekige schaduwdoeken en vierkante schaduwdoeken. Er zijn zelfs zonnedoeken met een maat van 5 meter. Deze bieden echt veel schaduw. Als je kiest voor een schaduwdoek, denk dan ook even na of je het doek waterdoorlatend (Cool fit) of juist waterdicht (Dreamsail) wil hebben. Het heeft allebei voordelen. Schaduwdoeken kun je op verschillende plaatsen bevestigen. Denk hierbij aan je huis, een schutting of een paal. Een schaduwdoek mag de hele zomer buiten hangen als het goed schuin afloopt. Zo heb je de hele zomer een mooie beschutte plek. De benodigde bevestigingsmaterialen zijn ook te vinden op onze website.

Bij Coppens Warenhuis vind je van het merk Nesling zowel schaduwdoeken, als de stand alone pergola en parasols met een coolfit doek.

Bestel snel je parasol of schaduwdoek eenvoudig online.