Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Zitkussens

Zitkussens voor tuinstoelen

Waarom een tuinkussen?

Ontspannen kunnen zitten in een tuinstoel geeft natuurlijk een fijn gevoel. Een zitkussen is speciaal ontworpen om uw tuinstoel extra uitstraling te geven en ook om jezelf nog meer comfort te geven. Hierdoor word je ook minder afgeleid door eventuele lichamelijke ongemakken en kun je echt relaxed zitten. Ook kun je met een zitkussen je tuinset of loungeset wat extra kleur en sfeer meegeven. Wat je misschien niet weet is dat er veel verschillende mogelijkheden zijn in zitkussens. Het is natuurlijk handig om te weten naar wat voor soort kussen je op zoek bent. Je kunt daarbij een keuze maken uit een dik kussen maar ook uit een dunner kussen. Een reden kan al zijn dat je een harde ondergrond hebt bij de stoel waar je vaak een dikker kussen nodig hebt.

Verschillende maten zitkussens

Met een ruim assortiment is het dus ook duidelijk dat er voor verschillende tuinstoelen ook verschillende zitkussens worden gemaakt. Daar concludeert zich uit dat er dus ook verschillende maten zitkussens nodig zijn. We hebben hier een keuze uit verschillende maten:
  • Zitkussen: 50x50
  • Zitkussen: 40x40
  • Zitkussen: 46x48
  • Zitkussen 46x46
Per maat bieden we ook nog verschillende mogelijkheden. Daarmee moet u denken aan verschillende soorten materialen, vormen en ook diktes.

Verschillende vormen en materialen van zitkussens

De materialen die we in onze kussens hebben zitten kunnen variëren. We hebben kussens waar Dralon in de stof zit, maar ook met polyester en katoen. Katoen is een natuurlijke stof waarbij de belangrijkste eigenschap is dat het met de eerste keer wassen een beetje krimpt. Katoen kan ook wat verkleuren. Polyester is daarentegen een synthetische stof. Een synthetische kussen is meestal zacht, wasbaar en anti allergisch. Ook hebben we kussens die 100% gemaakt zijn van dralon. Dralon behoudt lang haar kleur en slijt nauwelijks. Het grote voordeel van dralon is dat het goed vuil tegenhoudt en waterafstotend is. Verschillende maten kussens wil ook zeggen dat we verschillende vormen hebben van kussens. Daarbij moet u denken aan vierkante/rechthoekige kussens maar ook kussens met een ronde afwerking. Dit varieert, omdat we kussens hebben die op maat gemaakt zijn voor bepaalde tuinstoelen.

Zitkussens voor de Sophie dining

We hebben bijvoorbeeld de Hartman Sophie stoeltjes. Deze stoelen zijn ergonomisch gevormd en zitten prima. Toch is het aan te bevelen om ook bij deze stoel een kussen te gebruiken. We hebben hier speciale kussens voor genaamd: Sophie modern dining kussen. Deze kussens zijn speciaal bedoeld voor de Sophie tuinstoel. De kussens zijn aangenaam dun en door de rubberen onderkant verschuift het haast niet. Het kussen heeft een afmeting van 40x40x1 waarbij deze kussen perfect in de Sophie stoel past. We hebben deze kussens in verschillende kleuren, daarmee kun je juiste keuze afstemmen wat betrekking heeft tot de kleur stoelen maar ook de omgeving waarbij het zou kunnen passen. Er zijn leuke kleuren en motieven waarmee je ook een leuke combinatie kunt maken. De Sophie stoel is ergonomisch goed gevormd. Het heeft niet meer dan 1cm kussen nodig. Kortom zitkussens zijn er in verschillende soorten, maten en vormen. Ook de materialen kunnen verschillen. We bieden iedereen de mogelijkheid aan om een relaxed gevoel te krijgen in de door u gekozen stoel. Een zitkussen kan daarbij niet ontbreken, we bieden de gelegenheid om een goede keuze te maken. Om deze juiste keuze te maken kunt u op onze site kijken naar tuinstoelkussens. Ook ben je van harte welkom in onze showroom waarbij we samen kunnen kijken naar de verschillende mogelijkheden.