Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Retourneren

Ruilen of Retourneren

Retourformulier downloaden

Wij staan voor 100% achter onze producten. Daarom kunt u bij ons rekenen op de beste service. Voor aankopen in onze web-shop geldt een zichttermijn van 14 dagen. Indien artikelen niet voldoen aan uw verwachting kunt u ze binnen 14 dagen gefrankeerd retour sturen.

Als u een artikel wilt ruilen zien we dat als twee aparte handelingen. U kunt het artikel dat u wilt ruilen aan ons retourneren.
Het aankoopbedrag ontvangt u dan direct terug. Voor het artikel dat u wilt ontvangen kunt u een nieuwe bestelling in onze webshop plaatsen.

Heeft u een order boven de €60,- geplaatst worden er geen verzendkosten gerekend. Als er een gedeelte van de order retour wordt gestuurd, zullen de kosten van €5,95 (bijdragen van de verzendkosten) in rekening gebracht worden. Dit is van toepassing als de totaal order onder de €60,- komt.

Retourneren is enkel mogelijk indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt is, indien mogelijk in de originele verpakking. Mocht de verpakking zo beschadigd zijn, dat wij het artikel niet als nieuw kunnen verkopen, dan wordt er minimaal 25% op het aankoop bedrag ingehouden.
Verzendkosten zijn altijd voor rekening van de consument. Ze kunnen worden verrekend met het terug te ontvangen bedrag. Bij retouren dient altijd het retourformulier volledig ingevuld meegestuurd te worden. Het retourformulier kunt u hier downloaden.

Pruiken zijn uitgezonderd van het retourrecht. Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen pruiken niet geruild of geretourneerd worden.

RETOURADRES

Coppens Warenhuis
Lagenheuvelstraat 11
5408 RJ Volkel