Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lounge dining sets

Een lounge diningset is een combinatie van een tuinset en een loungeset. Echt een loungeset voor de tuin om dubbel van te genieten. Een lounge diningset heeft een aangepaste zithoogte. En is iets hoger dan een standaard loungeset en iets lager dan een standaard tuinstoel. Een lounge diningset heeft een prima zithoogte om heerlijk in je achtertuin te dineren met familie of vrienden. Bijkomend voordeel is dat het makkelijker opstaan is vanuit de aangepaste zithoogte. Met name voor senioren kan dat een goede reden zijn om een lounge diningset aan te schaffen. De tafel is ook wat hoger dan een standaard loungetafel. Deze zelfde hogere loungeset is heel geschikt om comfortabel te loungen of relaxen. Je kunt lekker zitten of heerlijk liggen in een lounge diningset.

Welke lounge diningset kiezen?

Er zijn verschillende modellen lounge diningsets. Er zijn banken met losse fauteuils en er zijn hoeksets. Bekijk waar je een nieuwe loungeset wil gaan plaatsen en maak dan je keuze voor het model. Een lounge diningset van wicker geeft een landelijke gezellige uitstraling. Wicker wordt ook wel gecombineerd met aluminium, bijvoorbeeld voor de armleuningen. Wicker is een ander woord voor kunststof vlechtwerk. Op het vlechtwerk liggen comfortabele kussens om heerlijk ontspannen te kunnen zitten. Er zijn ook lounge dining sets, compleet van aluminium of gecombineerd met teak. Deze sets hebben een strakker uiterlijk. Kies de lounge diningset die het mooist in je tuin past. Voordat je kiest kun je even kijken hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Voor elk terras is de juiste maat lounge diningset te vinden bij Coppens Warenhuis. Hier zijn zelfs sets die uit losse modules bestaan. Met deze elementen kun je zelf de passende lounge diningset samenstellen.

Welke tafel past bij een lounge diningset?

Bij veel lounge diningsets is de tafel inclusief. Hij is dan van hetzelfde materiaal gemaakt als de fauteuils en de bank. De hoogte is helemaal aangepast om goed aan een tuintafel te kunnen zitten. Als er nog niet standaard een tafel bij de lounge diningset zit kun je deze er zelf bij kiezen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Het populairst is wel de tafel die je in hoogte kunt verstellen. Laag als je gaat loungen en hoger als je gaat dineren.

Waarom een lounge diningset kopen?

Omdat het een ideale tuinset is.Een lounge diningset heeft een dubbele functie. Hij fungeert als tuinset en loungeset in een. Hoe fijn is het als je lekker buiten zit en je niet naar binnen hoeft om te gaan eten? Of andersom, als je lekker buiten hebt zitten eten en je kunt dan lekker blijven zitten om nog even na te tafelen in je comfortabele loungeset? Dat is een goede reden om te kiezen voor een lounge diningset. Een lounge diningset is een absolute aanwinst voor jouw terras. Geniet in de zon of in de schaduw onder een parasol of overkapping. Kijk bij Coppens Warenhuis naar de beste aanbieding lounge diningset.