Opbergen & bewaren


producten zichtbaar

Uw eten wilt u graag vers kunnen bewaren. Het merk Rosti Mepal heeft diverse voorraaddozen en bewaardozen om uw eten te bewaren.

Kaasdoos / vleeswarendoos

Zo bestaat er bijvoorbeeld een kaasdoos (kaasbewaardoos) voor het bewaren van een groot stuk kaas. Daarnaast hebben we de vleeswarendoos (vleeswarenbewaardoos); deze bewaardoos is ideaal geschikt voor het bewaren van (meerdere soorten) vleeswaren.

Serveerschaal

Bent u opzoek naar een serveerschaal die u kunt afdekken? Kies dan voor een serveerschaal van Rosti Mepal. Geschikt voor koude en warme gerechten. U kunt deze in de koelkast bewaren maar ook opwarmen in de koelkast. Met de hand afwassen is er niet bij. Deze schalen zijn vaatwasserbestendig.

Bewaarbox droge etenswaren

Voor het bewaren van droge etenswaren hebben we ook diverse voorraaddozen. Een aantal hiervan zitten in de Modula serie. Dit zijn voorraaddozen voorzien van een doorzichtige deksel met witte ring. Hierdoor heeft u van boven direct zicht op de inhoud. De Modula serie zijn te verkrijgen in diverse formaten. Ze zijn tevens stapelbaar en vaatwasserbestendig.

Ga voor kwaliteit met de voedsel opbergdozen van Rosti Mepal. De beste aanbieding vindt u bij huishoudelijkcoppens.nl. Of kom naar de MEGASTORE in Volkel.