Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Opbergen & bewaren

Opbergboxen, bewaardozen en vershouddozen

Als het op opbergoxen en bewaardozen aankomt, biedt Coppens u heel wat om uit te kiezen. Wij hebben er vele honderden in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u uw huis in een mum van tijd een opgeruimde look kunt geven. Bewaar uw spullen in een van deze dozen, organiseer uw kasten of houd uw verse producten lekker vers in één van onze bewaarboxen.

Kasten en lades organiseren met onze opbergboxen.

Onze opbergdozen zijn perfect voor het opbergen van grotere voorwerpen zoals speelgoed, dekens of kussens. Met deze dozen houdt u uw huis in een mum van tijd opgeruimd en georganiseerd! Bestel er een paar en houd uw huis fris en geordend. Nog een voordeel: U weet uw spullen beter te vinden.

Bewaar alle spullen op één plek

Als het op opbergdozen aankomt, biedt Coppens een grote selectie ervan. We hebben er honderden beschikbaar die zullen helpen om uw huis of kantoor een nettere uitstraling te geven. Ga voor meerdere kleine opbergboxen om kleine spulletjes te organiseren of koop een aantal grote boxen om bijvoorbeeld je wintersportkleding bij elkaar te houden op één plek.

Uw eten wilt u graag vers kunnen bewaren. Het merk Rosti Mepal heeft diverse voorraaddozen en bewaardozen om uw eten te bewaren.

Kaasdoos / vleeswarendoos

Zo bestaat er bijvoorbeeld een kaasdoos (kaasbewaardoos) voor het bewaren van een groot stuk kaas. Daarnaast hebben we de vleeswarendoos (vleeswarenbewaardoos); deze bewaardoos is ideaal geschikt voor het bewaren van (meerdere soorten) vleeswaren.

Serveerschaal

Bent u opzoek naar een serveerschaal die u kunt afdekken? Kies dan voor een serveerschaal van Rosti Mepal. Geschikt voor koude en warme gerechten. U kunt deze in de koelkast bewaren maar ook opwarmen in de koelkast. Met de hand afwassen is er niet bij. Deze schalen zijn vaatwasserbestendig.

Bewaarbox droge etenswaren

Voor het bewaren van droge etenswaren hebben we ook diverse voorraaddozen. Een aantal hiervan zitten in de Modula serie. Dit zijn voorraaddozen voorzien van een doorzichtige deksel met witte ring. Hierdoor heeft u van boven direct zicht op de inhoud. De Modula serie zijn te verkrijgen in diverse formaten. Ze zijn tevens stapelbaar en vaatwasserbestendig.

Ga voor kwaliteit met de voedsel opbergdozen van Rosti Mepal. De beste aanbieding vindt u bij huishoudelijkcoppens.nl. Of kom naar de MEGASTORE in Volkel.