Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Tuinkussens

Voor extra comfort in jouw tuin kun je terecht bij Coppens warenhuis voor tuinkussens.

Een heerlijke zit in je tuinstoel en tegelijkertijd jouw tuin tot een fleurig geheel creëren en lekker genieten van het buitenleven. Er zijn diverse soorten tuinstoelkussens beschikbaar. Bij ons kun je terecht voor tuinstoelkussens, zitkussens, sierkussens, bankkussens, loungekussens, ligbedkussens, palletkussens, lendekussens, hoge kuipkussens, rotan kussens en nog diverse soorten meer.


Uitgebreid assortiment

Wij hebben in ons assortiment de merken Hartman tuinstoelkussens, Madison tuinstoelkussens en Kettler tuinstoelkussens. Tuinkussens maken jouw tuin tot een mooi geheel en kunnen net dat laatste detail in je tuin zijn. Om jouw tuin volgens de laatste trend op te fleuren hebben we een uitgebreid assortiment tuinstoelkussens in diverse afmetingen maten en diktes. De afmeting van een standaard tuinstoelkussen is 123x50cm en deze tuinstoelkussens zijn geschikt voor de standenstoel. Deze passen zowel in de aluminium verstelbare stoelen als in de kunststof of teak houten verstelbare stoelen. Dit zijn de zogenaamde dikkere tuinkussens, ook wel hoge rug tuinkussens genoemd. Ben je op zoek naar iets dunnere tuinstoelkussens voor in aluminium met textileen stoelen dan kom je uit bij het programma dunnere textileen kussens hoge rug, ook wel fiber de luxe of sling kussens genoemd. Textileen is een doek wat is gemaakt van polyestervezels en geweven wordt uit vezelachtige nylondraden met een pvc coating. Dit textileen neemt de vorm aan van je lichaam en maakt een stoel met zit- en rug gedeelte van textileen comfortabel. Wij adviseren in deze tuinstoelen de iets dunnere tuinstoelkussens. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier de dikkere tuinstoelkussens voor te gebruiken maar houdt er dan wel rekening mee dat je iets hoger in de stoel komt te zitten en daardoor de armleuning iets lager zit. De rug en de zit van deze tuinstoelkussens zitten aan elkaar vast en d.m.v. touwtjes of een band op de rug kunt u de kussens vastmaken aan de tuinstoel. Ook hebben we zitkussens zonder rug in ons assortiment die te gebruiken zijn in stapelstoelen, rotanstoelen of kuipstoelen. We hebben diverse mogelijkheden in deze kussens. Kussentjes die je vastzet d.m.v. touwtjes aan de stoel of die een antislip aan de onderkant hebben zodat het kussentje niet verschuift. Keuze uit de collectie van Hartman en Madison met diverse leuke dessin kussentjes of een rustige effen stof. Deze zitkussens kunnen uw stoel opfleuren en de zit nog comfortabeler maken.

Tuinkussen trend

Voor metalen tuinmeubelen zijn er speciale tuinmeubelkussens ontworpen. Heeft u metalen stapelstoelen, metalen verstelbare tuinstoelen of een metalen tuinmeubel bankje? Dan hebben wij hier de metalen tuinstoelkussens voor met verschillende leuke dessins volgens de laatste trend. Om jouw tuinset of loungeset in je tuin extra tot een mooi geheel te brengen hebben we ook een mooie collectie aan sierkussens en lendekussens. Kussens met een mooi dessin of juist een effen kleur sierkussen gecombineerd met een printkussen. De sierkussens zijn gemaakt van diverse materialen, katoen, polyester of van een mooie velvet stof. Deze sierkussens mogen niet nat worden en zijn dus ook alleen voor onder een overkapping of een serre. Als deze sierkussens in de buitenlucht liggen zou u deze bij een regenachtige dag op kunnen bergen in een kussentas of kussenkist. Ze bestaan echter wel outdoor sierkussens van waterafstotend materiaal. Deze kussens kunnen buiten blijven liggen en na een regenbui zijn deze tuinkussentjes ook weer heel snel droog. Genietend van een bakje koffie op je tuinbank of lig je lekker op je ligbed in je tuin? Leg een tuinbank kussen in uw tuinbank of een ligbed kussen op jouw ligbed voor dat extra stukje comfort. We hebben tuinbank kussens en ligbed kussens van de merken Hartman en Madison in verschillende dessins.

Pallet en loungekussens

Creëer een zitje in je tuin met mediteraanse sfeer door houten pallets te plaatsen en stijl dit dan af met palletkussens en evt. sierkussens om zo nog eens extra te genieten van het buiten zijn. Een stapje verder is het ontwerpen en maken van een eigen loungehoek en dit aan te vullen met loungebank kussens. Een advies hiervoor is om vooraf goed te kijken naar de maten van de beschikbare loungebank kussens. Ook zijn deze loungebank kussens natuurlijk geschikt voor het vervangen van de kussens van een bestaande loungehoek. In deze loungehoek kussens hebben we ook verschillende stofmaterialen en kleuren om je tuin op te fleuren en zo tot een mooi sfeervol geheel te maken.

Waar moet je op letten bij aankoop tuinstoelkussens?

Voor wat voor soort stoelen heb je tuinkussens nodig? Kies je juist voor de dikkere kussens of ga je voor de iets dunnere tuinmeubel kussens? Ook is de kleur en het materiaal van de stof belangrijk om over na te denken. De keuze kan zijn dat je kiest voor de stof katoen met polyester, volledig katoen of je kiest voor dralon kussens. Dralon is een materiaal dat erg goed bestand is tegen slijtage en is water- en vuilafstotend. Dit komt door de coating die over de stof is aangebracht. Deze dralon stof is sterk uv-bestendig en verkleurt daarom nauwelijks.

Opbergen tuinkussens

Om jouw kussens mooi te houden, te bewaren en te beschermen tegen diverse weersinvloeden hebben we hier speciale kussen tuinkisten voor of opbergtassen van Aerocover in ons assortiment. We hebben deze kussenkisten in verschillende maten en soorten materialen, kunststof kussenkist, wicker kussenkist en in diverse prijs categorieën. Neem een kijkje op de site van Coppens warenhuis en voor eventuele vragen of hulp zijn we natuurlijk bereid om u hier in vooruit te helpen.