Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Sierkussens

Sierkussens voor loungesets

Zoals u weet zijn de meeste loungesets neutraal van kleur, natuurlijk is het dan fijn om uw loungeset wat extra kleur mee te geven. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door onze gevarieerde sierkussens. De naam zegt het al ‘sier’. Deze kussens zijn dus echt bestemd om uw gekocht product wat extra power, sfeer en warmte mee te geven. Een sierkussen kan de omgeving een heel ander beeld geven. Onze sierkussens zijn daarom ook te koop voor een scherpe prijs. Wij als Coppens Warenhuis bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om sierkussens. Dit komt omdat iedereen een andere smaak heeft. We hebben keuze in allerlei maten, vormen maar ook kleuren. Het grootste voordeel aan een sierkussen is dat u het kunt aanpassen aan het door u gekozen interieur, maar ook om het zitcomfort op uw loungebank nog aangenamer te maken.

Verschillende maten, kleuren en vormen van sierkussens

Iedereen heeft behoefte aan iets anders, dat betekent dat wij als Coppens op die behoefte inspelen. Dat is de reden dat we bij onze collectie kussens keuze hebben in allerlei verschillende vormen, maar ook zeker kleuren. Verschillende vormen betekent ook dat er veel variatie is in de maten. De verschillende maten die we hierin hanteren zijn:

  • Sierkussen: 40cm
  • Sierkussen: 45x45
  • Sierkussen: 30x50
  • Sierkussen: 50x50
De kleuren zijn zeer afwisselend u kunt kiezen voor een effe kleur, maar u kunt ook gaan voor een subtropische kleur. Deze keuze is heel ruim zodat u een juiste keuze kunt maken. Naast de vele kleuren hebben onze kussens ook veel verschillende vormen. We hebben kussens die rond, ovaal maar ook vierkant zijn. 2 voorbeelden daarvan zijn de lende en rolkussens. Het verschil is dat de lendenkussen fijn is voor in de rug en de rolkussen voor in de nek.

Materialen van de sierkussens

Onze sierkussens zijn meerder deels gemaakt van polyester en katoen. Een kussen van Polyester voelt lekker zacht aan, ideaal voor een sierkussen om na een lange werkdag lekker met uw hoofd op te liggen. Polyester een vrij lichte maar ook sterke stof. Deze kussen is wasbaar en vervormbaar. Katoen is daarentegen een natuurlijke stof dat afkomt van de katoenplant. Net als polyester is de stof katoen ook wasbaar. Wat ook zeer belangrijk is dat katoen goed ventileert en dus zeer geschikt is voor mensen die ergens allergisch voor zijn. Kortom sierkussens hebben we in veel verschillende maten, materialen maar ook vormen. Een sierkussen kan uw interieur compleet veranderen, waardoor u met een fijn gevoel op uw loungeset of bank kunt zitten. We bieden iedereen de mogelijkheid om een goede keuze te maken in ons grote assortiment aan sierkussens. Iedereen wil zijn of haar loungeset zo mooi mogelijk aankleden bij het interieur. Sierkussens kunnen daar een grote rol in spelen. Daarom is het ook belangrijk om hier een juiste keus in te maken. Op onze site kunt u altijd kijken naar verschillende mogelijkheden wat betreft onze sierkussens. Ook bent u van harte welkom in onze showroom waarbij we samen met u kunnen kijken wat uw smaak is en wat het beste past bij uw interieur.