Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Relax tuinstoelen

Lounge tuinstoelen voor in de tuin

Lekker genieten in je eigen tuin op een prachtige zonnige dag of een heerlijke zwoele zomeravond is natuurlijk extra fijn in een comfortabele lounge tuinstoel. Een lounge of een relax tuinstoel die je kunt gebruiken voor buiten op het terras, onder je overkapping maar ook zeker binnen in een tuinkamer. Heerlijk ontspannen tot rust komen in een fauteuil of loungestoel die je tuin of je terras ook nog eens extra mooi aankleedt.

Wij hebben keuze uit diverse materialen;

  • Wicker
  • Aluminium
  • Rope

Wicker loungestoelen en aluminium relax stoelen voor buiten

We beschikken over een ruim assortiment lounge tuinstoelen in verschillende kleuren en diverse types. Voor ieder wat wils kun je zeggen. Zo hebben we vlechtwerk, ook wicker genoemd, relaxstoelen uitgevoerd met een verstelbare rug en een voetensteun die je makkelijk kunt bedienen. Ook in ons assortiment aluminium lounge tuinstoelen met bijpassend bankje waardoor je heerlijk relaxed op je terrasje kunt genieten. Deze aluminium lounge tuinstoelen hebben een strakke en moderne uitstraling.

Rope Lounge stoelen

Wat je steeds vaker in tuinen of op terrassen ziet zijn de rope lounge tuinstoelen waarvan het frame is omwikkeld met speciaal touw. Het touw is dan ook speciaal ontwikkeld voor buiten en heeft een beschermlaag wat het waterafstotend maakt. Het touw is tijdens het productieproces al maximaal uitgerekt waardoor dit niet meer gebeurt tijdens het gebruik van de tuinmeubelen. De rope lounge tuinstoelen geven een comfortabele zit en als ze door de regen nat zijn geworden is het touw ook weer snel droog.

Ook een trend die voortzet zijn de lounge hangstoelen waar je even lekker in de kussens weg kunt kruipen. Deze vlechtwerk hangstoelen zijn een ware aanwinst om in te loungen op je terras, je balkon of onder een overkapping.

Wicker lounge tuinstoelen zijn onderhoudsvriendelijk en dus eenvoudig te reinigen. Gebruik hiervoor geen agressieve reinigingsmiddelen, geen reinigingsmiddel wat schuimt en geen hogedruk spuit. Om je wicker tuinstoelen te reinigen hebben we bijvoorbeeld van 4SO een niet schuimende reiniger in een makkelijke sprayflacon. Let wel op met water bij lounge tuinstoelen met een gasveer. Deze gasveer moet vet blijven en mag niet gaan roesten.

Lounge tuinmeubelen gemaakt van aluminium zijn ook onderhoudsvriendelijk en eenvoudig schoon te maken. Neem het tuinmeubel met een doek af en gebruik ook geen agressieve reinigingsmiddelen of een hoge drukspuit.

Om heerlijk te genieten in een mooie lounge tuinstoel is er dus volop keuze van diverse modellen in verschillende materialen en kleuren. Ben je op zoek naar een relaxstoel in een moderne uitstraling of kies je nu juist voor een landelijk model. De materialen van een loungestoel bepalen ook meteen de stijl van het product. Op de site van Coppens warenhuis kun je alvast rondkijken naar de verschillende modellen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom om te komen proefzitten!