Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Lounge kussens

Zijn je kussens in je tuinbank of loungebank aan vervanging toe?

Of heb je een leuke hoek met pallets of steigerhout gecreëerd in je tuin of huis waar je loungekussens voor nodig hebt? Bij Cop-pens warenhuis hebben we lounge kussens in verschillende soorten, maten en kleuren in het assortiment en deze zijn direct uit voorraad leverbaar. Belangrijke eigenschap voor een loungekussen is natuurlijk dat hij comfortabel is zodat je heerlijk kunt loungen.
De maten die je vindt op onze website zijn; loungekussens van 60x60cm, 63x63cm, 75x75cm en 120x80cm. Dit zijn de afmetingen van de loungekussens voor het zitgedeelte. Hier hebben we ook bijpassende lounge rugkussens bij. De loungekussens zijn er in verschillende kleuren en zo kun je een keuze maken welke loungekussens het mooiste in je tuin of loungeset passen. Je kunt je loun-gehoek helemaal compleet maken of stylen met leuke accessoires voor in je tuin.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van lounge set kussens?

Lounge kussens zijn niet allemaal geschikt om onbeschermd buiten te laten liggen bij slecht weer. Let hier op bij aankoop van je loungeset kussens. Leg de loungekussens liever binnen, onder een afdak of kies voor een kussenkist wat ook zeer makkelijk in gebruik is. Kijk op onze site naar de diverse materialen en kleuren van de kussenkisten.

Diverse maten en series loungeset kussens

In ons assortiment hebben we diverse series loungekussens in verschillende maten. De Oxford serie is een mooi luxe kussen dat is afgewerkt met een paspel in de maten 120x80, 60x60cm en een bijpassend kussen van 60x40cm. De outdoor stof is ideaal omdat deze waterafstotend is en bestaat uit 50% katoen, 45% polyester en 5% uit andere vezels. Wil je de kussens toch liever buiten laten liggen dan zou je kunnen kiezen voor een waterproof kussen. Dit is de lounge profi-line serie van Madison, outdoor Manchester in de maat 60x60cm met een bijpassend rug kussen van 60x40cm. De stof van deze kussens bestaat voor 60% uit katoen, 30% polyester en voor 10% uit linnen.

Aruba en Washington loungeset kussens

De Aruba en Washington lounge kussens zijn losse kussensets voor de Aruba loungeset en Washington loungeset. Deze zijn ook perfect als je zelf een loungehoek wilt samenstellen of laten maken. Het Washington lounge kussen heeft een afmeting van 75x75cm en de dikte is 13cm. Het bijpassende rugkussen is 75x40cm en 25cm dik. De kussens zijn gemaakt van Olefin wat zeer kleur-echt blijft en licht waterafstotend is. De vulling is d.m.v. een rits uitneembaar en zo kun je de hoes uitwassen in de wasmachine. Het Aruba loungekussen heeft dezelfde Olefin stof,een afmeting van63x63cm en is 10cm dik. De bijpassende rugkussens zijn 63cm breed en 15 dik.

Sierkussens

Om je loungeset extra op te fleuren in je tuin hebben we diverse sierkussens in ons assortiment. Zo kun je je lounge tuinset geheel in stijl opfleuren en aanpassen in gewenste kleur. Er zijn diverse dessins en kleuren beschikbaar.
Neem een kijkje op onze site van Coppens warenhuis en voor eventuele vragen of hulp zijn we natuurlijk bereid om je hierbij vooruit te helpen.