Lage prijzen & snelle levering
Wij krijgen een 9,1 van onze klanten!

Curver


Curver producten voor ieder interieur

Curver heeft een groot aantal verschillende soorten producten die geschikt zijn voor het hele huis. Voor de keuken zijn er verschillende soorten keukengerei zoals afwasbakken, afdruiprekken en bestekbakken. Ook aan de opslag van al jouw spullen heeft Curver gedacht, met diverse opberg oplossingen zoals ladekasten, ladebakjes en boxensets. Tot slot biedt het bedrijf ook diverse huishoudelijke artikelen zoals afvalemmers en dweilemmers. Het houdt niet op!

Alle Curver-producten worden gemaakt van kunststof materiaal dat duurzaam is, makkelijk schoon te maken én recyclebaar is. Daarnaast zijn alle Curver-producten ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Zo zijn de meeste Curver-producten lichtgewicht maar toch stevig genoeg om dagelijks gebruik te kunnen doorstaan. Ook zijn veel Curver-producten uitgerust met handige extra’s zoals anti-slipmateriaal of vergrendelingselementen. Kortom: als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige kunststofproducten dan ben je bij Curver aan het juiste adres!

Curver wasmanden voor ieder huis

Ben je opzoek naar een stijlvolle wasmand, dan heb je het over een Curver wasmand.

De wasmanden zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn daardoor licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Het rattan design is tijdloos en past bij ieder interieur.

Met een Curver wasmand ben je verzekerd van een lange levensduur en een stijlvol design. De wasmanden zijn voorzien van een stevig deksel, zodat je wasgoed geheim blijft en de geur in de wasmand blijft. Bovendien zijn ze voorzien van stevige handgrepen, zodat je de wasmand gemakkelijk kunt verplaatsen.

Met een Curver wasmand hoef je je geen zorgen te maken over vocht en schimmel. De wasmanden zijn voorzien van geventileerde zijwanden, zodat je wasgoed kan ademen en goed kan drogen. Bovendien zijn ze makkelijk te reinigen, zodat je ze altijd hygiënisch kunt houden.

Kortom, als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele oplossing voor je wasgoed, dan is een Curver wasmand een uitstekende keuze. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.


Curver producten voor het hele huis

Curver is een toonaangevend merk op het gebied van opbergoplossingen voor het hele huis. Hun productenn zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemaakt van kunststof materiaal van hoge kwaliteit. De opbergboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en zijn ideaal voor het opbergen van allerlei spullen, van kleding tot speelgoed. En de emmers van Curver zijn stevig en handig voor allerlei doeleinden, van het wassen van de auto tot het opvangen van regenwater. Kortom, Curver biedt producten van topkwaliteit die iedereen kan gebruiken om hun huis opgeruimd en georganiseerd te houden.


Curver producten kopen bij Coppens

Ben je benieuwd naar de Curver producten? Kom dan langs in onze winkel om het complete assortiment te bekijken of bestel jouw Curver producten gemakkelijk online.