Tuinstoelkussens

Tuinstoel kussens vind je bij Coppens Warenhuis

Na een lange werkdag wilt u het zich het liefst ontspannen in een comfortabele tuinstoel . Dit kunt u extra comfortabel maken met een tuinstoelkussen. Een tuinstoelkussen biedt veel mogelijkheden. Het kan natuurlijk fijn zijn voor de zithouding maar het kan ook extra sfeer geven in uw gekozen tuinset.

producten zichtbaar

Goedkope prijzen tuinstoelkussens

Wij als Coppens bieden veel mogelijkheden in verschillende soorten tuinstoelkussens. Dat komt natuurlijk ook doordat er voortaan veel verschillende modellen stoelen zijn. En als er veel verschillende soorten modellen stoelen zijn wil dat ook zeggen dat er veel verschillende soorten kussens zijn. Onze tuinstoelkussens kunnen variëren qua prijs maar zijn relatief goedkoop.

Verschillende maten tuinstoelkussens

Met ons ruim assortiment aan kussens wil dat ook betekenen dat er verschillende maten kussens zijn. Dit is handig voor u om natuurlijk de juiste kussen te vinden bij de door u gekozen tuinstoel. We hebben ook veel variatie met verschillende kleuren tuinkussens. U moet het tuinkussen mooi vinden maar het zou ook mooi zijn als het uiteindelijk goed bij uw omgeving past. De verschillende maten die we hierin hanteren zijn: Tuinstoelkussen: 123x50 en 116x50 Tuinstoelkussen: 100x50, 107x50 en 91x70 (metaal) Per maat bieden we ook nog verschillende mogelijkheden. Dat betekend dat er ook veel soorten materialen, vormen en ook diktes zijn. Ook hebben we kussens die speciaal voor het materiaal metaal zijn gemaakt.

Verschillende soorten vormen en materialen van tuinstoelkussens

De materialen die we onze kussens hebben kunnen variëren. We hebben kussens waar polyester, katoen, Dralon en ook Acryl in zit. Een kussen met polyester voelt zacht aan en is een vrij lichte maar ook sterke stof. Wat het polyester zo aantrekkelijk maakt is dat het een heel duurzaam materiaalsoort is. Katoen daarentegen is een natuurlijke stof wat afkomt van de katoenplant. Dit betekend ook dat de stof zacht is en het koel blijft in de zon. Daarnaast hebben we ook de stof Acryl. Dit is een stof dat redelijk koel blijft in de zon wat sterk is maar ook heel erg kleurvast. Ook zult u niet veel onderhoud nodig hebben voor deze kussen. Het grote voordeel van Acryl is dat het vuil tegenhoud en waterafstotend is. Als laatste hebben we Dralon, deze stof behoud haar kleur en slijt nauwelijks.. We hebben deze verschillende kussens in de merken Hartman en Madison.

Tuinstoelkussens voor metalen banken en stoelen

Wij als Coppens warenhuis bieden ook een ruim assortiment in kussens die speciaal bestemd zijn voor metalen banken of stoelen. Het meest voorkomende merk is Kettler. Deze kussens zijn speciaal gemaakt voor de vorm van die stoelen of banken. De kussens kunnen lang en rechthoekig zijn, maar kunnen ook een ronde vorm hebben. Er zit een verschil in kussens die u buiten kunt laten of niet. Het is natuurlijk van belang dat de tuinset en de kussens goed bij uw tuin passen. Ook is het natuurlijk fijn dat u uw tuinkussens goed kunt opbergen. Dit kan natuurlijk in uw schuur, maar hier hebben we ook mooi opbergboxen voor. Die opbergboxen zijn speciaal bestemd voor het gemak om uw kussens op te bergen.

Advies tuinstoelkussens

Kortom we hebben keuze zat uit verschillende tuinstoelkussens, het varieert qua materiaal, maat maar ook zeker de prijs. We bieden iedereen de mogelijkheid aan om een fijn gevoel te krijgen in de door u gekozen stoel. Een tuinstoelkussen kan daarbij niet ontbreken. Om hierin een goede keuze te maken is natuurlijk lastig. Dat komt ook dat er veel verschil zit in de kwaliteit van de kussens maar ook de maten van de door u gekozen stoel. Op onze site kunt u altijd kijken naar onze verschillende mogelijkheden wat betreft de tuinstoelkussens maar ook Palletkussens . Ook bent u van harte welkom in onze showroom waarbij we samen met u kunnen kijken naar uw wensen.