Lounge tafels


producten zichtbaar

Lounge tafels voor bij je loungeset

Lekker met vrienden of familie kunnen lounge aan een loungeset is heel fijn. De felle zon op uw gezicht en alleen maar genieten. Wat er niet aan kan ontbreken is een mooie loungetafel. Dit is een tafel die past bij uw loungebank set waardoor uw uitermate kunt genieten. Wij als Coppens warenhuis hebben natuurlijk veel variatie als het gaat om lounge tafels. Er kan natuurlijk ook veel in verschillen. We hebben andere materiaalsoorten, maten en vormen tafels. Dit kunt u bekijken op onze website waarbij u alle verschillende maten kunt zien en ook krijgt u informatie wat de tafel betreft. In onze collectie tuintafels zitten ook dining tafels en inklapbare tafels.

Voordelen van een bijzettafel

Onder de loungetafels vallen natuurlijk ook allerlei mooie bijzettafels. In de zomer wilt u natuurlijk lekker kunnen genieten in uw tuin. Dit kunt u natuurlijk doen met uw gekozen loungeset of ligbed. Het fijnste is natuurlijk dat u dan uw drankje of wat anders binnen handbereik kunt hebben. Een bijzettafel kan daarbij de oplossing zijn. Die kunt u gemakkelijk verplaatsen en neerzetten in de gewenste richting. Deze lagere tafel staat meestal in het midden van uw loungeset waar die ook het meest tot zijn recht komt. Ze zijn heel compact en makkelijk te verplaatsen indien het nodig is.

Verstelbare lounge tafels

Als u opzoek bent naar een mooie verstelbare tafel dan bent u bij Coppens warenhuis op het goede adres. Het lastig eten met uw bord op uw schoot is verledentijd. Met een verstelbare tafel kunt u lekker lounge maar de tafel ook omhoog laten komen zodat u ook gemakkelijk kan eten. Dit is dus een tafel met meerdere opties. We hebben diverse soorten verstelbare tafels waar u uw smaak kan laten betwisten.

Soorten materialen

Onze loungetafels hebben we natuurlijk in verschillende soorten maten zodat u uw keuze daarop kunt baseren. Dit hebben we zodat iedereen de perfecte tafel kan kopen waar hun eisen aan voldoen. We hebben houten tafels, aluminium tafels enzovoort. Het materiaal kan bepalen of uw tafel veel onderhoud nodig heeft en of dat het weersbestendig is of niet. Kortom er komt veel bij kijken om de perfecte tafel voor u te vinden. Het moet natuurlijk in uw eisen en wensen vallen, maar ook mooi bij het interieur van uw tuin passen. U kunt op onze site kijken naar verschillende mogelijkheden lounge tafels. Daarin ziet u de belangrijkste aspecten zoals de maat en de materialen. Ook kunt u naar onze showroom komen zodat wij u goed advies kunnen geven. Met goed advies bent u precies op de hoogte wat de verschillen zijn en wat voor u de beste tuintafel is.